سلام، خسته نباشید
من میخوام هاستی که ازش استفاده میکنم رو تغییر بدم چون از این سرور و پشتیبانیشون راضی نیستم
مدیران انجمن شما چه پیشنهادی میکنید؟
از کجا هاست بخرم؟

سلام، خسته نباشید
من میخوام هاستی که ازش استفاده میکنم رو تغییر بدم چون از این سرور و پشتیبانیشون راضی نیستم
مدیران انجمن شما چه پیشنهادی میکنید؟
از کجا هاست بخرم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
مدیر نیستم ولی رتبه 1 تا 4 به این ترتیبه : رتبه اول : ایران هاست (با رتبه چهارم اشتباه نشه ها) ، رتبه دوم : پارس دیتا ، رتبه سوم : میهن وب هاست ، رتبه چهارم : هاست ایران (با رتبه اول اشتباه نشه) و رتبه چهاردهم که من دارم ازش استفاده میکنم صرفا جهت قیمت و حالا پشتیبانیشم بدک نیست آبتین وب ... میتونید اسامی رو تو گوگل سرچ کنید ... در ضمن رتبه بندی کاملا دقیق و ایجاد شده توسط یک سایت خارجیست : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اینم لینک مقایسه .
دروود
از هاست های استفاده کنید که با جوملا سازکار باشند
پیشنهاد ما به شما
mamboserver.biz
itn.ir
msms.ir
در پناه ایزد
سلام !نوشته اصلی توسط ali_kareshki [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بهتر نیست دیدی که نسبت به رنکینگ دارید رو تغییر بدید ؟
من الله توفیق
نه !!! چرا !!! نمیدونم !!! شاید ؟!؟! حتما !!! چون شما فرمودید !!!نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به نظر من از هاست ایران بگیر که پشتیبانی خوبی داره
من خودم که راضیم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته باید دقت داشته باشید که دو تا سایت با اسم های مشابه وجود داره یکی ایران هاست که اوله و یکی هاست ایران که چهارمه و ارائه کننده هاست سایت p30download هستشنوشته اصلی توسط amlakyaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)