-
سوال در مورد نصب جوملای 3 ( گام آخر) (ایجاد جداول پایگاه داده)
با سلام به دوستان عزیز:
جوملای 3 رو بر روی سیستم خودم میخوام نصب کنم. (ویندوز 7 و بر روی سیستم wamp server 2 رو هم نصب دارم).
در زمان نصب جوملا، در گامهای اول و دوم مشکلی نیست. ولی زمانی که در گام سوم گزینه نصب رو میزنم . سیستم در ایجاد پایگاه داده قفل میکنه و جلوتر نمیره. جالب اینجاست که اگر شما به phpmyadmin مراجعه کنید دیتابیس رو درست کرده و جدوال رو هم ریخته. اما دیگه جلو نمیره. نکته اینجاست که شاید این کار رو 10 بار تکرار کردم. هر بار هم دیتابیس رو کامل پاک کردم و هر بار یه تعداد از جداول رو میریزه. مثلا یک بار 26و یک بار 36 یک بار 40 و اخرین بار که الان دارم این درخواست راهنمایی رو مینوسیم روی 33 جدول قفل شده و دیگه پیشرفتی توی کار نیست.( بیشترین تکرار روی 26 و 36 و 33 بود)
با جوملای 2.5 هم تست کردم. با اون که کلا قاطی میکنه..
ممنون میشم راهنمایی کنید؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-02-2013 05:42 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
بنده هم همین مشکل رو داشتم و درآخر مجبور شدم از Xamp نسخه 1.7.3 استفاده کنم،در کل Xamp رو برای بهتون پیشنهاد میکنم سعی کنید از نسخه 1.7.3 استفاده کنید مشکلی پیش نمیاد دیگه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام دوست:
ممنون از راهنمایی شما. من xampp رو نصب کردیم. اما این بار از همون مرحله اول جلوتر نمیره. خطلایی هم نمیده که اشکال رو بشه فهمید؟ البته من نسخه 1.8.3 رو دانلود کردم......
-
-
سلام دوباره به دوستان:
کسی پیدا نشد که بتونه به من کمکی بکنه؟
Iwdm باز هم ممنون از شما
-
-
دوست عزیز سلام
با توجه به گفته های شما فکر کنم مشکل از سیستم یا ویندوز شما میباشد.
موفق باشید.
-
-

نوشته اصلی توسط
amin61
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست:
ممنون از راهنمایی شما. من xampp رو نصب کردیم. اما این بار از همون مرحله اول جلوتر نمیره. خطلایی هم نمیده که اشکال رو بشه فهمید؟ البته من نسخه 1.8.3 رو دانلود کردم......
نسخه دیگری از جوملا رو تست کنید
مثلا نسخه 2.5.14 از سایت رسمی جوملا دانلود کنید و نصب کنید ببیند نصب میشه یا خیر
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)