سلام ! میخوام یک مطلب جدید بسازم ولی میخوام توی یک زیر منوی مشخصی نشان داده بشه چطور میتونم اینکار رو انجام بدم ! یا نه میخوام یک مطلبی رو بفرستم زیر یک زیر منوی خاصی! میشه زود راهنمایی کنید

سلام ! میخوام یک مطلب جدید بسازم ولی میخوام توی یک زیر منوی مشخصی نشان داده بشه چطور میتونم اینکار رو انجام بدم ! یا نه میخوام یک مطلبی رو بفرستم زیر یک زیر منوی خاصی! میشه زود راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام.
شما میتوانید در قسمت مدیریت منوها ،منوی مورد نظرتان را انتخاب کنید .بعد با کلیک بر روی گزینه جدید (ایجاد زیر منو)نمایش یک مطلب خاص را انتخاب نمایید. در تنظیمات مربوط به زیر منو حتما گزینه مادر را انتخاب نمایید.
من این هارو بلدم فقط بلد نیستم چطور میشه به این زیر منو یا منو ها مطلب نوشت مثلا منوی آموزش زیر منو گرافیک . متن و .... حالا توی زیر منوی گرافیک چندتا مطلب جداگانه نوشت
خوب باید در قسمت ایجاد مطلب جدید مطلب مورد نظرتونو وارد کنید.واگر منظورتون ایجاد دایرکتوریه از افزونه های دایرکتوری ساز استفاده کنید.
منظورمو نفهمیدی دارم میگم یک منو که ساختم این هیچ یک زیر منو برای اون منو ساختم هیچ حالا میخوام برای این زیر منو یک صفحه بسازم که بتونم مطلب توش نوشت مثل این صفحه downloadha.com که زیر هم ترتیب بندی بشه و با زدن دکمه ادامه مطلب مطلب کامل تو صفحه جدید باز بشه!
خوب اگر نمایش مجموع بلاگ را انتخاب کنید مثل سایتی که گفتین مطالب نمایش داده میشود
ویرایش توسط pari8002 : 08-29-2013 در ساعت 01:53 PM
من که نمیخوام تمام بلاگ رو نمایش بدم تو یک صفحه میخوام گزینه گزینه اش کنم ور هر کدوم تو گزینه خودش نشان داده بشه!
دروود
برای این کار شما باید از افزونه k2 یا zoo استفاده کنید
دمو این افزونه ها رو ببیینید
در پناه ایزد
من از کی2 استفاده میکنم و بلد نیستم باهاش کار کنم!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)