-
باز نشدن صفحه جدید برای مطالب
سلام من تازه دارم با جوملا کار میکنم چند تا مطلب تو سایتم گذاشتم واسشون منو و مجموعه رو هم ساختم اسم مطالب تو سایتم میاد ولی رو هر کدوم کلیک میکنم همون صفحه اولو باز میکنه و مطلبو نشون نمیده این سایته منه کسی میتونه بگه ایراد کارم کجاس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]http://www.persiatazmin.com/ من 4 5 تا دستر کارو خوندم چند تا فیلم آموزشی دیدم دقیقا کارایی که گفته بودن رو کردم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-01-2013 07:25 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
اولا پیش نهاد می کنم شما با آرتیستیر قالب مورد نظرتون را طراحی کنید.
artisteer
توی نت بگردید میابید
ثانیه قالب شما قسمت نمایش کانتنت نداره و فک رم یکنم به همین خاطر متوا را نمایش نمیدهه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته بعیده این طور باشه، یا اینکه دستکاری شده قالب
شاد باشید
-
-
باسلام دوست عزیزم شما بهتره ی مجموعه بسازید و یکسری مطلب رو در مجموعه درج کنید
نهایتا یک منو بسازید(نوع آیتم منو مجموع بلاگ قرار دهید) و از سمت چپ مجموعه مورد نظر رو انتخاب کنید نهایتا ذخیره کنید
این روال کلی هست اگر مشکلی بود اطلاع بدید
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
iwdm.ir
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باسلام دوست عزیزم شما بهتره ی مجموعه بسازید و یکسری مطلب رو در مجموعه درج کنید
نهایتا یک منو بسازید(نوع آیتم منو مجموع بلاگ قرار دهید) و از سمت چپ مجموعه مورد نظر رو انتخاب کنید نهایتا ذخیره کنید
این روال کلی هست اگر مشکلی بود اطلاع بدید
موفق باشید
خوب من همین کارو کردم یک مجموعه ساختم برای منو ساختم بعدشم 2 تا مطلب توش گذاشتم بیمه عمر و آتش سوزی ولی همینیه که تو سایت میبینید
-
-
من از قالب آماده امیر کبیر استفاده کردم
مطالبی که تو خودش بود صفحه بعد میرفت
این چیزی که میگید راهی برای فعال صازی داره این قسمت ایجاد صفحه که تو مطلب هست چیه
-
-

نوشته اصلی توسط
venus.7jul
من از قالب آماده امیر کبیر استفاده کردم
مطالبی که تو خودش بود صفحه بعد میرفت
این چیزی که میگید راهی برای فعال صازی داره این قسمت ایجاد صفحه که تو مطلب هست چیه
من که منظور شما رو متوجه نشدم
-
-
در قسمت مدیریت جوملا از منوی site گزینه Global Configuration رو انتخاب کنید و در قسمت SEO Settings همه موارد رو روی no بذارید
-
کاربر مقابل از sahar-onyx عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
sahar-onyx
در قسمت مدیریت جوملا از منوی site گزینه global configuration رو انتخاب کنید و در قسمت seo settings همه موارد رو روی no بذارید
خیلیییییییی ممنون آدرس های بهینه برای موتورهای جستجو رو بلی گذاشته بودم فکر میکردم به سرچ گ.گل مربوطه درست شد واقعاً ممنون
ویرایش توسط venus.7jul : 09-04-2013 در ساعت 06:49 AM
-
-
مطالب پیش فرض خوده قالب رو میگم میرفتن صفحه بعد من همه منو ها و مجموعه های پیش فرض رو پاک کردم از نو ساختم حالا نمی رن کسی دستور کاملی از ساخت مطلب به همراه مجموعه منو و صفحه بندی داره؟
-
-

نوشته اصلی توسط
venus.7jul
خیلیییییییی ممنون آدرس های بهینه برای موتورهای جستجو رو بلی گذاشته بودم فکر میکردم به سرچ گ.گل مربوطه درست شد واقعاً ممنون
خواهش میکنم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)