شما میخواین در کدهاش تغییر ایجاد کنید ؟
برای ثبت در گوگل فایل داده شده را در روت سایت آپلود کنید .

شما میخواین در کدهاش تغییر ایجاد کنید ؟
برای ثبت در گوگل فایل داده شده را در روت سایت آپلود کنید .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
عالی جناب میخوام سورس رو ویرایش کنم نه مشاهده کنم. چطور از پنل مدیریت سورس کل سایت رو ویرایش کنم مثل این [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو ویرایش کنم.
مهدی جان روت سایت رو از کجا پیدا کنم؟
مدیریت پس جواب سوالم چی شد؟ برای ویرایش سورس سایت باید چکار کنم؟
یعنی این انجمن توش یکی پیدا نمیشه که بدونه چطوری پیج سورس یک سایت رو تعمیر یا ویرایش میکنن؟
مدیریت پیگیری کنید
سلام
کافیه فایلی که گوگل به شما می ده رو در هاستتون آپلود و تایید کنید.نوشته اصلی توسط Mr-MAMAD [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پاسخ در این پست داده شده اگر دقت کنید.نوشته اصلی توسط mehdininja [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
محل آپلود فایل های مربوط به سایت . جوملا رو کجا آپلود کردید ؟نوشته اصلی توسط Mr-MAMAD [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر سوالتون رو واضح و کامل بیان کنید بهتر می شه راهنماییتون کرد.نوشته اصلی توسط Mr-MAMAD [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برداشت ها از سوال متفاوت هست.
موفق باشید
آقای حمیدی میخوام اسکریپت به قالب اضافه کنم مثل میخوام آیکون های فیسبوک و گوگا پلاس و تویتر رو در سمت چپ سایت قرار بدم تقریبا مثل سایت افزونه های شما. باید چکار کنم؟
سلام
اینجا رو بررسی کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)