سلام . میشه به من یک ماژول برای ایجاد نظرات معرفی کنید ؟ مرسی از لطفتون از جوملای فارسی 3 استفاده می کنم.

سلام . میشه به من یک ماژول برای ایجاد نظرات معرفی کنید ؟ مرسی از لطفتون از جوملای فارسی 3 استفاده می کنم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
jcomment رو در گوگل سرچ کنید برای جوملا 3
مرسی ممنون
سلام . آخرین نسخه جوملای فارسی را نصب کرده ام و jcomment 3.x را هم نصب کردم. پلاگینش فعاله و همه مجموعه ها را انتخاب کرده ام ولی هنوز نمیشه نظری ارسال کرد. لطفا کمکم کنید چطور باید این مشکل را حل کنم. مرسی. آیا ماژول دیگری را باید نصب کنم؟
تنها چیزی که به من نشون در لینک ذیل می تونید ببینید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط poriyakh : 09-03-2013 در ساعت 02:06 AM
دروود
افزونه رد از کجا دریافت کردید ؟
از بخش افزونه های جوملا فارسی این افزونه رو دریافت و استفاده کنید
در پناه ایزد
سلام . از سایت اصلی jcomment نصب کرده بودم . افزونه ورژن com_jcomments_v2.3.0.2 از افزونه های جوملا دانلود کردم ولی موقع نصب به من پیغام زیر را میده . جوملای من ورژن 3.1.4 می باشد . مرسی از کمکتون
هشدار
JInstaller: :نصب: فایل نصب XML جوملا یافت نشد
لایه ftp رو ست کنیدنوشته اصلی توسط poriyakh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
با سلام
چگونه می توان سایت را از جوملا 1.5 به 2 ارتقاء داد؟
با تشکر
دروودنوشته اصلی توسط pooria90 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سوال خودتون رو در صورتی که مرتبط نیست در تاپیک جدید مطرح کنید
اما جواب شما :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
سلام دوست عزیز من هم در مورد نصب افزونه ها همین مشکل را داشتم با تنظیم پرمیشن پوشه tmp در سی پنل به ۷۷۷ این مشکلم حل شد امتحان کنید .
علاقه مندی ها (Bookmarks)