هم ورژن 3 هم ورژن 2.5 از این سایت دانلود کردم اما هیچ کدوم نصب نمیشن !
روی wamp 2.4 , php 5.4.12 , win 7 64 bit
توی مرحله یکی مونده آخری تا ابد میمونه و تموم نمیشه نصب
---
ضمن اینکه هزارتا اسکریپت دیگه روی همین سیستم بدون مشکل نصب کردم ...

هم ورژن 3 هم ورژن 2.5 از این سایت دانلود کردم اما هیچ کدوم نصب نمیشن !
روی wamp 2.4 , php 5.4.12 , win 7 64 bit
توی مرحله یکی مونده آخری تا ابد میمونه و تموم نمیشه نصب
---
ضمن اینکه هزارتا اسکریپت دیگه روی همین سیستم بدون مشکل نصب کردم ...
ویرایش توسط mersad : 09-09-2013 در ساعت 09:02 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
هرکی این مشکلو داره ظبق اینجا عمل کنه حل میشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این کارارو کردم اندفه تا نصفه لودینگ پر میشه بعد باز همونجا دیگه وایمیسته
کسی نمیدونه چه باید کرد که تا آخر نصب بره؟
دوست عزیز سلام
xamp را تست نمایید
یا حق.
سیستمم 64 بیته اما xamp که گرفتم نوشته 32 بیت و 64 بیتش توی سایتش نیست . تو یک سایت معتبر خارجی هم نوشته بود xamp روی 64 بیت کار میکنه یا نه بعد بهش گفته بودن چرا بجای wamp از xamp میخای استفاده کنی
یعنی wamp معتبر تره و چرا نباید جوملا روش جواب بده خودم هزاربار قبلاها روش جوملا نصب کرده بودم رو همین wamp ای که الان دارم همین جوملائی هم که الان دارم !
ما هم همین مشکل رو داریم اگر راهکاری دارید به ما هم بگید.....البته راهکار زیر رو برای من فرستادند ولی جواب نداد حالا شما هم یه امتحانی کنید.
آیا بصورت آنلاین (روی هاست واقعی) نصب انجام میدهید یا بصورت لوکال هاست؟ آیا دوباره تلاش کرده اید؟ یا فقط یکبار انجام داده اید؟ اگر فقط یکبار انجام داده اید، دوباره فرایند نصب را انجام دهید (شاید بار پیشین مشکلی رخ داده باشد) همچنین بررسی کنید که آیا کاربر پایگاه داده شما، دسترسی لازم برای ساخت جدول بر روی دیتابیس را دارد یا خیر! اگر دسترسی ساخت جدول ندارد، باید دسترسی های لازم را به او بدهید. (این هم لینک آموزش دادن دسترسی به کاربر پایگاه داده: آموزش دادن دسترسی (privileges) دیتابیس به یک کاربر با استفاده از phpMyAdmin )
Read more at [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حتی ویندوز عوض کردم دوباره wamp نصب کردم بعد رفتم جوملا نصب کنم باز تو همون مرحله "ایجاد جداول" تا نصفه لودینگ میره دیگه جلو نمیره !
هر اسکریپتی که بگین راحت نصب میشه جز جوملا
---
کسی اگر راهی داره لطف کنه پیام خصوصی کنه هزینشم پرداخت میشه
سوال اینه : چرا بعد از نصب سالم ویندوز و wamp جوملا بر رویش نصب نمیگردد و چه کار باید کرد تا نصب شود
ویرایش توسط mersad : 09-09-2013 در ساعت 09:05 AM
دوست عزیز سلام
لطفا از یک نسخه دیگری از ویندوز استفاده نمایید.
یا حق.
من هم همین مشکل رو داشتم ،هم ورژن 3 و هم ورژن 2.5 نصب نمیشد ، الان دوباره روی 2.5 تست کردم فقط تو قسمت تنظیمات دیتابیس ، گزینه بکاپ رو برداشتم و بدون مشکل نصب شد. حالا روی 3 هم باید تست کنم ببینم جواب میده یا نه .
دروود
این مشکلات به خاطر عدم انتخاب نسخه مناسب ومپ با ویندوز هست
برای ویندوز xp باید از نسخه 2.0i استفاده کنید و برای ویندوز 7 از نسخه 2.2 و برای ویندوز 8 نسخه نهایی
ومپ با ارائه نسخه جدید ویندوز نسخه حدید برنامه خودش رو ارائه میکنه
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)