-
مشکل جدی با تصاویر سایت کمککککک
من بخاطره مشکلی با پلاگین ها مختلف رو روشن کردم تا کارم درست شه حالا دیگه تو سایتم عکس های ماژول ها از جمله عکس های اسلید شو و حتی عکس های html دستی هم باز نمیشه خواهش میکنم کمکم کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-03-2013 09:12 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیزم ظاهرا اصلا تصاویر رو پیدا نمکینه ی بار دیگه مسیر تصاویر رو به اسلایدشو بدید ببینید حل میشه مشکل؟
-
-
AutsonSlideShow بعد از مدتی مشکل پیدا میکنه. بعد از تنظیم مجدد تصاویر و آدرس اونها تو ماژول اگه مشکل حل نشد ماژول اسلایدشو رو عوض کنی بهتره
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
-
خیلی ممنون ار لینکتون ولی اگه فقط اسلید شوم مشکل داره پس html دستی هام چی بغل صفحه اصلی زیر اسلید شو بودن اونام همزمان با عکس های اسلید شوم رفتن
-
-
Vinaora Nivo Slider رو نصب کردم فقط یه جای ادرس عکس داره
عکسامو چطور بهش بدم حدوده 20 تا عکسه
-
-
در تنظیمات ماژول میتونید مسیر لود تصاویر رو پیدا کنید و تصاویر خودتون رو در همون پوشه بارگذاری کنید
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
در تنظیمات ماژول میتونید مسیر لود تصاویر رو پیدا کنید و تصاویر خودتون رو در همون پوشه بارگذاری کنید
در پناه ایزد
اینم not found image میزنه کمکم کنید یه بار دیگه سایتم رو نگاه کنید فقط اسلید نست هیچ عکسی باز نمیشه 4 تا عکس html دستی هم گذاشتم اونام باز نمی شن فک کنم به پلاگین ها ربط داره داشتم انارو دستکاری میکردم اینجور شد
حتا تصاویر پرینت بغل نوشته ها یا تصویر خونه بغل صفحه اصلی هم باز نمیشه
ویرایش توسط venus.7jul : 09-04-2013 در ساعت 09:46 AM
-
-
در این صورت مشکل از لایه ftp هست
باید لایه ftp رو ست کنید
در دانشنامه جوملا فارسی جستجو کنید میابید
در پناه ایزد
-
-
دوست عزیز اگه پلاگین z-tools فعاله اونو غیر فعال کنید ببینید مشکل حل میشه
-
کاربر مقابل از mehrsoon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)