با سلام... آقا رتبه سایت من تو الکسا 25 هزار بود ولی در این چند روز اخیر یهو رفت رو 100 هزار!!!!!!!! تورو خدا یکی کمک کنه... روحیم خراب شد! چش شد یهو؟؟؟ لطفا راهنماییم کنین![]()

با سلام... آقا رتبه سایت من تو الکسا 25 هزار بود ولی در این چند روز اخیر یهو رفت رو 100 هزار!!!!!!!! تورو خدا یکی کمک کنه... روحیم خراب شد! چش شد یهو؟؟؟ لطفا راهنماییم کنین![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
اولا سایتت رو تو الکسا ثبت کن. بعدش برو رو همه بروزرای خودتو دوستات الکسا نصب کن روز 10 بار سایتتو بگرد خود به خود رتبه اش تو الکسا جابجا میشه
ولی رتبه های الکسا خیلی دقیق نیستند و نباید خیلی به رتبه هاش دل ببندی. رتبه های گوگل واقعی ترن
والا از این حرکتا تا دلت بخواد زدم ولی روز به روز بدتر شد. اخه خیلی عجیبه 25هزار کجا 100هزار کجا!!!! اونم در عرض چند روز!!!!! امکانش هست مشکل از چیز دیگه ای باشه؟ یا چیزی رو اشتباهی پاک کرده باشم؟؟!!
مستر تولز الکسا رو چک کن ببینی پیغام یا خطایی داده یا نه
شرمنده مستر تولزش کجاس؟!
یکی بگه مستر تولز الکسا یعنی کجاااااااااااااااااااااش؟ ؟؟؟؟؟؟؟ لطفا جواب بدییییییییییییییییییین
پس معلومه سایتتو تو الکسا ثبت نکردی.
تو بخش لاگین الکسا برو اگه اکانت نداری رجیستر کن بعد لاگین شو. تو قسمت dashboard اکانتت add a site رو بزن. طبق توضیحاتش سایتت رو توش ثبت کن یه هفته بعد مشکلت حل میشه
اره ثبت نبود. مرسی... فقط با عرض پوزش یک چی دیگه. ثبت کردم طبق چیزی که گفتین ولی به اینجا ختم شد: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
الان چاک کنم این صفحه رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره ثبت نبود. مرسی... فقط با عرض پوزش یک چی دیگه. ثبت کردم طبق چیزی که گفتین ولی به اینجا ختم شد: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
الان چکار کنم این صفحه رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا باید کدی که در سمت راست نوشته تو بخش هدر xml سایتت وارد کنی و بعدش verifiy رو بزنی که اگه خیلی با برنامه نویسی آشنا نیستی بهت پیشنهاد نمیکنم
یا باید فایلی که از سمت چپ دانلود کردی رو تو روت هاستت آپلود کنی بعد verifiy رو بزنی
علاقه مندی ها (Bookmarks)