-
نمایش مطالب یک مجموعه یا یک بخش همراه با تصویر دلخواه
سلام
چیزی که من نیاز دارم کاملا واضحه
میخوام مطالب شبیه به شکل زیر در هرجایی که من میخوام لود بشن

در واقع من به یه ماژولی مثل mod_latest_content میخوام که قابلیت ارایه خلاصه رو داشته باشه و تصویر دلخواه من رو هم نمایش بده
خوب دوستان mod_section_tumbnail رو معرفی کردن
و اما عیوب این ماژول
تصویر زیر رو ببینید
[img width=640 height=288]http://i10.tinypic.com/42tm539.gif[/img]
قمستی که دور اون خط آبی کشیده شده با همین ماژول تولید شده اما مشکلات این ماژول
اولا اینکه تصویری که میزاره تصویری هست که شما در مدیریت بخش یا مجموعه برای اون مجموعه و یا بخش تعریف کردید. توجه کنید من نیاز دارم که مطالب آخر یک مجموعه و یا یک بخش با تصویری که من می خوام و مورد دلخواه منه لود بشه
سمت چپ جایی که با خطوط قرمز مشخص شده اند رو ببینید دقیقا من میخوام به جای عبارت {mosimage} عکسش لود بشه
خوب چون داخلی mainbody نیست حالیش نیست که {mosimage} یعنی چه
این قسمت قرمز رنگ با ماژول "اخرین ها با متن یا لینک" ایجاد شده
خوب
اما عیوب مهمتر این ماژول mod_section_tumbnail
اگر شما مامبو رو در شاخه ای روی هوست نصب کرده باشید (مثلا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و یا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) این مشکل ایجاد میشه که مسیر عکسو تشخیص نمیده. یعنی داخل مامبو چون اجزا در ارتباط با هم هستند عکسها در قمست مدیریت بخش و مجموعه لود میشن ولی در صفحه اصلی ادرس عکس شما بدون اون fa و یا news خواهد بود.
مشکل دیگری هم که هست فقط میشود یک مجموعه رو بهش اختصاص داد
در این قسمت

(البته توضیح بدم که من از ورژن خارجی استفاده میکنم که هم میشه مجموعه تعیین کرد و هم بخش. من از این ماژول استفاده کردم)
اگر بخش یا مجموعه دیگه ای ره بهش اختصاص بدید یه ارور به خط 100 فایل php میگره
مشکل اصلی یادتون نره
من ماژولی میخوام که خلاصه مطالبم رو با همراه عکس دلخواهم منتشر کنه . یعنی سمت قرمز رنگ در عکس بالا ولی بجای {mosimage} نتیجه اش لود شود.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-25-2007 02:00 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : نمایش مطالب یک مجموعه یا یک بخش همراه با تصویر دل
از این ماژول استفاده کن:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)