-
خرید ناموفق یک افزونه خارجی
سلام
من توسط یک سایت که خرید های اینترنتی رو انجام می ده یک افزونه خریدم که الآن تو بخش Your Orders سفارش من حدود 3 روزه که Pending مونده و confrim نمی شه.
متاسفانه سایت هیچ بخش ارتباطی مثل تماس با ما یا support نداره و حتی یک ایمیل نیست که از طریقش بتونم پیگیری کنم.
از طرفی افزونه هم دمو داره و تو سایت جوملا جهانی review داره.
از سایتی که خرید رو انجام داده هم مطمئنم چون هم معتبره هم روز قبلش بوسیله این سایت یه افزونه دیگه خریدم که کار به سرعت انجام شد و افزونه تو کمتر از 24 ساعت برام mail شد.
از دوستان کسی تا به حال خریدی داشته که همچین اتفافی برای بیفته؟ ممکنه با تاخیر زیاد افزونه رو برام mail کنن؟ ممکنه کلا کلاه برداری باشه و فقط پول رو گرفته باشن و افزونه رو نفرستن؟ اگه اینجوری باشه راهی برای پیگیری هست؟
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-12-2013 09:00 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز سلام
احتمالا مشکلی پیش آمده
در ضمن باید قسمتی برای پشتیبان یوجود داشته باشد و همچنین اگر سایت خلافی کنید مطمئنا گزارش میشود و بعد در قسمت افزونه های جوملا حذف خواهد شد.
در صورت امکان آدرس سایت را ذکر نمایید.
موفق باشید.
-
کاربر مقابل از محمد محسنی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
محمد محسنی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز سلام
احتمالا مشکلی پیش آمده
در ضمن باید قسمتی برای پشتیبان یوجود داشته باشد و همچنین اگر سایت خلافی کنید مطمئنا گزارش میشود و بعد در قسمت افزونه های جوملا حذف خواهد شد.
در صورت امکان آدرس سایت را ذکر نمایید.
موفق باشید.
ممنون از راهنماییت دوست عزیز
مشکل اینجاست که هیچ بخشی واسه پشتیبانی پیدا نکردم.یه گزینه after sale support داره که قبل خرید توش چند خط نوشته بود، وقتی خریدم و با اکانتم وارد شدم بازم محتویات تغییری نکرد.
آدرس افزونه تو joomla.org:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
وبسایت ارائه کننده:
من یه report هم تو joomla.org فرستادم.فعلا که هیچ جوابی داده نشده.
-
-
اتفاقا من این افزونه رو چهارشنبه سفارش دادم و امروز صبح به دستم رسید.
-
کاربر مقابل از mortaza_max عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
mortaza_max
اتفاقا من این افزونه رو چهارشنبه سفارش دادم و امروز صبح به دستم رسید.
من سه شنبه سفارش دادم ولی هنوز هیچ اتفاقی نیافتاده و همچنان pending مونده.
شما هم هیچ ایمیل یا آدرسی که بشه با شرکت سازنده ارتباط برقرار کرد ندارین؟
-
-
من خودم مستقیم از سایتش نخریدم از طریق سایت واسطه خریداری نمودم. وبعد از دو روز به دستم رسید. ایمیلی از سایت سازندش ندارم ولی حتما باید یه راه ارتباطی وجود داشته باشه
-
کاربر مقابل از mortaza_max عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
mortaza_max
من خودم مستقیم از سایتش نخریدم از طریق سایت واسطه خریداری نمودم. وبعد از دو روز به دستم رسید. ایمیلی از سایت سازندش ندارم ولی حتما باید یه راه ارتباطی وجود داشته باشه
ممکنه آدرس سایت واسطه رو بدین تا ازشون بپرسم چطور تونستن افزونه رو بگیرن؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)