سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: مشکل ماژول انتخاب زبان

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

مشکل ماژول انتخاب زبان

سلام، دوستان من میخام سایتم دو زبان داشته باشه، تنظیماتش رو انجام دادم اما وقتی ماژول انتخاب زبان رو فعال میکنم فقط تیتر این ماژول میاد، نه پرچم فعال میشه نه منوی کشویی! مشکل از چیه؟
    چیز دیگه هم اینکه با اینکه یه ماژول ماکسی منو واس منو فعال کردم اما وقتی سایت فارسی میاد رنگ منوو با وقتی انگلیسی میاد فرق داره! چرا؟
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    ویرایش توسط yaaas : 09-16-2013 در ساعت 04:55 AM

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 4 بار در 4 ارسال
    این مشکل به خاطر ساختار سایت شماست.

برای ایجاد یک سایت چند زبانه شما باید موارد زیر به دقت رعایت کنید:
    1- ایجاد زبان های مورد نظر در قسمت Language Manager/Content و تنظیمات مورد نظر آن ها
    2- ایجاد Category های مربوط به هر زبان (برای هر زبان یک Category مشخص ایجاد کنید)
    3- ایجاد منوهای مختلف برای هر زبان (دقت کنید که برای هر زبان باید یک Default Page وجود داشته باشد.
    4- فعال کردن پلاگین System - Language Filter

دقت کنید که اگر شما 2 زبان را نصب کرده باشید، از نظر جوملا 3 زبان وجود دارد که شامل All می شود به عنوان مثال اگر شما 2 زبان فارسی و انگلیسی را نصب کرده باشید باید 3 منو مختلف برای زبان های فارسی، انگلیسی و all ایجاد کنید.

اطلاعات کامل در لینک زیر قرار دارد:
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

نقل قول نوشته اصلی توسط co-rooter [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    این مشکل به خاطر ساختار سایت شماست.

برای ایجاد یک سایت چند زبانه شما باید موارد زیر به دقت رعایت کنید:
    1- ایجاد زبان های مورد نظر در قسمت Language Manager/Content و تنظیمات مورد نظر آن ها
    2- ایجاد Category های مربوط به هر زبان (برای هر زبان یک Category مشخص ایجاد کنید)
    3- ایجاد منوهای مختلف برای هر زبان (دقت کنید که برای هر زبان باید یک Default Page وجود داشته باشد.
    4- فعال کردن پلاگین System - Language Filter
    دقت کنید که اگر شما 2 زبان را نصب کرده باشید، از نظر جوملا 3 زبان وجود دارد که شامل All می شود به عنوان مثال اگر شما 2 زبان فارسی و انگلیسی را نصب کرده باشید باید 3 منو مختلف برای زبان های فارسی، انگلیسی و all ایجاد کنید.

اطلاعات کامل در لینک زیر قرار دارد:
    ممنون از توضیحاتتون، من فقط جهت تست میخام 2 زبانه کنم، اینا رو میدونم، الان پرچم رو نشون میده ولی مشکلات دیگه ای ایجاد شده 1- حالا توی صفحه اصلیم فیلد ***** رو میاره و نمیدونم از کجا حذف میشه! 2- مشکل بعدی اینه ک مطالب ویژه با اینکه زبانشونو رو روی همه قرار دادم و زبان مجموعه ها رو هم روی همه گذاشتم اما توی صفحه اصلیم نمیاره اینایی هم ک الان هست با ماژول فعال کردم! وگرنه مطالب ویژه رو نشون نمیده 3- رنگ ماکسی منو هم توی فارسی انگلیسی با اینکه یه ماژول فعال کردم واسش فرق داره!
    مشکل از چیه؟ راهنمایی کنید لطفا

تشکر شده 4 بار در 4 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط yaaas [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    ممنون از توضیحاتتون، من فقط جهت تست میخام 2 زبانه کنم، اینا رو میدونم، الان پرچم رو نشون میده ولی مشکلات دیگه ای ایجاد شده 1- حالا توی صفحه اصلیم فیلد ***** رو میاره و نمیدونم از کجا حذف میشه! 2- مشکل بعدی اینه ک مطالب ویژه با اینکه زبانشونو رو روی همه قرار دادم و زبان مجموعه ها رو هم روی همه گذاشتم اما توی صفحه اصلیم نمیاره اینایی هم ک الان هست با ماژول فعال کردم! وگرنه مطالب ویژه رو نشون نمیده 3- رنگ ماکسی منو هم توی فارسی انگلیسی با اینکه یه ماژول فعال کردم واسش فرق داره!
    مشکل از چیه؟ راهنمایی کنید لطفا
    1- فیلد ی که شما میگین من پیدا نکردم اگه بتونید با عکس مشخص کنید بهتره!
    2- وقتی سایت باز میشه به صورت پیش فرض زبان انگلیسی لود میشه بنابراین مطالبی که زبان آن ها "همه" انتخاب شده نمایش داده نمیشه. برای نمایش مطالبتون زبان مطالب تغییر بدین.
    3- تا اینجایی که مشخصه مشکل از قالبتونه. شاید قالبتون تنظیمات خاصی داره. لطفا دوباره چک کنید!

نقل قول نوشته اصلی توسط co-rooter [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    1- فیلد ی که شما میگین من پیدا نکردم اگه بتونید با عکس مشخص کنید بهتره!
    2- وقتی سایت باز میشه به صورت پیش فرض زبان انگلیسی لود میشه بنابراین مطالبی که زبان آن ها "همه" انتخاب شده نمایش داده نمیشه. برای نمایش مطالبتون زبان مطالب تغییر بدین.
    3- تا اینجایی که مشخصه مشکل از قالبتونه. شاید قالبتون تنظیمات خاصی داره. لطفا دوباره چک کنید!
    توی صفحه اصلی چیزی میاد به نام فیلد رو میاره! مطالب ویژه رو انگلیسی هم کردم بازم نیومده! چرا؟!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)