سلام من یه ماژول آفئم دستی درست کردم یه تصویر گذاشتم که بهش یه آدرس لینک کردم حالا می خوام هر وقت رو تصویر میرم رنگش عوض شه یا یه افکت خاصی داشته باشه چی کار کنم. یا چیزی شبیه صفحه اول جمولا که رو ایکن ها میریم گوشش مثل ورق بالا میره

سلام من یه ماژول آفئم دستی درست کردم یه تصویر گذاشتم که بهش یه آدرس لینک کردم حالا می خوام هر وقت رو تصویر میرم رنگش عوض شه یا یه افکت خاصی داشته باشه چی کار کنم. یا چیزی شبیه صفحه اول جمولا که رو ایکن ها میریم گوشش مثل ورق بالا میره
ویرایش توسط venus.7jul : 09-16-2013 در ساعت 05:55 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
فكر ميكنم بايد بهش css بدين..
و يا اينكه كلا" از افزونه هائي مثل دو موارد زير استفاده بفرمائيد:
1-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
یچیزی مثل منو های تصویری میخوام که لینک بگیره و افکتاش مثل ماژول های بالا که معرفی کردید متنوع باشهنوشته اصلی توسط elyastel [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یه ماژول پیدا کردم ماژول mod_artcssdock 2 تا بدی داره یک موس روش میره فلش میمونه و مثل دست نمی شه دو فقط یه افکت داره
ویرایش توسط venus.7jul : 09-16-2013 در ساعت 07:08 AM
علاقه مندی ها (Bookmarks)