-
درخواست راهنمایی برای حل 2 مساله
سلام
آقا من دو تا مساله دارم می خوام با کمک شما اساتید حلش کنم
اول این که چطور می شه از شر منوی "خانه" خلاص شد. کنارش یه قفل گذاشته و نمیذاره حذفش کنم
دوم این که من تصمیم دارم در بخشی از سایتم، محصولاتی رو با یک نام و عکس بند انگشتی نمایش بدم. بعد که روش کلیک می شه بره به صفحه تازه ( یا اصلا در همون صفحه به شکل پاپ آپ باز بشه بهتره )، و کل عکس های مربوط به اون محصول، به همراه مشخصات کامل و معرفی و نقد و بررسی، در قالب شیک و مناسب نشون داده بشه. چه ماژولی رو پیشنهاد می کنید؟
ممنونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-16-2013 10:38 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
مشکل اول: یکی از منوهای دگرتون پیشفرض کنید.
مشکل دوم: بیشتر توضیح بدین! منظورتون از "بخشی از سایت" دقیقا چیه ؟ (اگه میشه یه سایت به عنوان مثال معرفی کنید)
-
کاربر مقابل از co-rooter عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
co-rooter
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل اول: یکی از منوهای دگرتون پیشفرض کنید.
مشکل دوم: بیشتر توضیح بدین! منظورتون از "بخشی از سایت" دقیقا چیه ؟ (اگه میشه یه سایت به عنوان مثال معرفی کنید)
ممنونم بابت راهنمایی 
دارم یه سایت مزون می زنم. منتها یه بخش از اون رو می خوام بکنم گالری لباسا. چیزی که می خوام اینه که مثل این با کلیک روی هر عکس در صفحه جدید لباس مورد نظر رو معرفی کنه، عکس های بیشتری ازش نشون بده، مشخصاتش هم در قالب یه جدول به مخاطب بده.
مثلا این سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته این خیلی ساده است. من می خوام ازین منظم تر و قشنگ تر باشه.
کدوم پلاگین رو پیشنهاد می دید؟
بازم ممنونم
-
کاربر مقابل از DariushGreat عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
میتونید از این افزونه ها استفاده کنید:
ٌWidgetkit
mooImageCK
ZoomInfo
AnimateHover
ImagePreLoader
پیشنهاد میکنم همه با هم نصب نکنید چون ممکنه با هم مشکل داشته باشند.
-
کاربر مقابل از co-rooter عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)