سلام من یک ماژول میخوام که یک تصویر رو یک موقییت بزارم و وقتی روی عکس کلیک می کنیم به linkمورد نظر بره اسم ماژول رو نمی دونم لطفا کمکم کنید![]()

سلام من یک ماژول میخوام که یک تصویر رو یک موقییت بزارم و وقتی روی عکس کلیک می کنیم به linkمورد نظر بره اسم ماژول رو نمی دونم لطفا کمکم کنید![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
ماژول دستی ! دیفالت روی جوملا نصب هستش !
html !
من الله توفیق
من چطور این کارو کنم راهنمایی دارید
سلامنوشته اصلی توسط venus.7jul [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در مدیریت ماژول بر روی جدید کلیک کنید در صفحه بعد گزینه ماژول دلخواه یا ماژول html رو کلیک کنید و .... ذخیره کنید .
ببخشید یه سوال دیگه چطور میشه لیک یه صفحه رو بهش داد. میخوام وقتی رو عکس کلیک میکنم بره تو یه صفحه جدید
توی ویرایشگر یه علامت زنجیر هست که میتونید ازش استفاده کنید !
من الله توفیق
خیلی ممنون
سلام من علامت زنجیر تو ویرایشگرم ندارم اصلا هیچی ندارم نه تو ماژوا نه تو مطالب این شکلیهحالا چیکار کنم مطلبام رو هم نمیتونم ویرایش کنم
![]()
سلام
دوست عزيز بهتره به قسمت تنظيمات كلي مديريت جوملاتون بريد و ويرايشگر پيش فرض رو بر روي tinyMCE قرار بديد.
(البته قبل از اينكار بايد به قسمت مديريت پلاگينها رفته و پلاگين tinyMCE رو از قسمت سمت چپ بر روي توسعه يافته تنظيم كنيد).
موفق باشيد
واقعا ممنون مشکلم رو ححل کردید این که پلاگین رو فعال کنم گفته بودن کاری که از تنظیمات کلی باید انجام میشد را کسی نگفته بودنوشته اصلی توسط elyastel [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)