چطور میتونم این تگ رو خط دار کنم
تو جوملا3 وقتی که نصب میکنم تو وبلاگ نمونش بعد از عنوان مطلب، خط هست ولی تو قالب من وجود نداره![]()

چطور میتونم این تگ رو خط دار کنم
تو جوملا3 وقتی که نصب میکنم تو وبلاگ نمونش بعد از عنوان مطلب، خط هست ولی تو قالب من وجود نداره![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
از بردر در بالا یا پایین استفاده کنید
بستگی به مکانش داره
border-bottom: 2px solid #B60086;
شاد باشید
نوشته اصلی توسط navid.ok [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام.میخام قسمتی که نوشته:توسط مدیر سایت زیرش خط باشه. این دستور سی اس اس رو هم امتحان کردم کار نکرد.
اوجا که نوشته <small class="createdby نمیتونم تو فایل سی اس اس کلاس رو پیدا کنم. یعنی اصلن وجود نداره.دیگه کلافه شدم.دوستان اگه کسی بلده بگه چیکار کنم.
ممکنه قسمتی که میخام خط دار بشه از قسمت تنظیمات مدیریت جوملا باشه؟؟؟
دوست عزیز سلام
این مورد را تست نمایید
h2.item-title
{
border-bottom:1px #333 solid;
}
موفق باشید.
دوست عزیز اینم کار نکرد.تگ <hr> رو که میذارم فقط تو یکیش میاد اگه کلاسش رو پیدا کنم میتونم به همشون نسبت بدم.ولی مشکل اینجاست که کلاسشم نمیتونم پیدا کنم. کلاسش createdby هست ولی find رو که میزنم نمیارهنوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون دوست عزیز خط دار شد ولی میخام زیر نوشته شده توسط مدیر سایت ظاهر بشهنوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میشه راهنمایی کنید که باید چیکار کنم
دوست عزیز سلام
از این کد استفاده نمایید
span.createdby
{
border-bottom:1px #333 solid;
}
موفق باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)