سلام
من سیستم مدیریت محتوای جوملا رو نصب کردم و نصب به طور کامل انجام شده و در قسمت مدریت سیستم قالب مورد نظر رو هم انتخاب کردم ولی زمانی که سایت رو باز میکنم یک پیغام میاد که در عکسی که گذاشتم مشخصه
لطفا راهنمایی کنید .

سلام
من سیستم مدیریت محتوای جوملا رو نصب کردم و نصب به طور کامل انجام شده و در قسمت مدریت سیستم قالب مورد نظر رو هم انتخاب کردم ولی زمانی که سایت رو باز میکنم یک پیغام میاد که در عکسی که گذاشتم مشخصه
لطفا راهنمایی کنید .
ویرایش توسط miladaria : 09-18-2013 در ساعت 06:44 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام به تازگی یک سایت با سیستم مدیریت جوملا ساختم اما هنگام لود شدن صفحا وبسایت پیغام
Service Temporarily Unavailable
The server closed the connection without sending any data.
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems.
Due to heavy load on the server, connections may be temporarily blocked from locations that fetch an unusually high number of pages.
We apologize for the inconvenience.
اینو میده در صورتی که با همین نوع هاست و دامنه از سیستمهای مدیریتی دیگه که استفاده میکنم این مشکلو ندارم
و بجز صفحه اصلی وقتی بزور وارد مدیریت سایت میشم با کیلیک بر روی هر کدوم از گزینه های میدیریتی این صفحه مجدد میاد
لطفا بگین مشکل کجاست
با سلام دوست عزیز بهتره برای سوال خودتون یه تاپیک جدا مطرح کنید !!!!!!نوشته اصلی توسط cansel [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلامنوشته اصلی توسط miladaria [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سایت مشکلی نداره الان بصورت آفلاین هست.
کش مرورگرتون رو خالی کنید.
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)