-
تغییر کامپوننت کومنتو
سلام دوستان من از افزونه کومنتو استفاده میکنم بعد از نصب قسمت ادامه مطلب در ص اصلی مانند تصویر زیر تغییر میکنه .

خوب من میخوام متن ادامه مطلب،نظرات و کلیک ها رو تغییر بدم و یه متن دیگه بزارم مثلا Download,Comment,Visited . ولی خیلی فایل و کد داره کدوم رو باید تغییر بدم.
ضمنا از کومنتو فارسی شده ارس دیزاین (البته فکر کنم) استفاده میکنم.
و دیگه اون قسمت ستاره ها مربوط به امتیاز دهی به مطلبه که در اون قسمت نمایش داده میشه من بخوام تو محلی که با فلش مشخص شده بزارمش باید چه کنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-19-2013 08:51 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیزم من فکر میکنم اگر افزونه k2 رو نصب کنید خیلی راحت میتنوید کارهایی رو که میخواید پیاده کنید نسخه فارسی شده 2.6.7 رو دانلود و نصب کنید قدرت مانور بسیار بالایی داره
-
-
دروود
دوست عزیز از ارسال پست های بی محتوا پشت هم خود داری کنید
شما یا باید در بین قالب های تجاری چنین موردی رو بیابید
یا باید بدید چنین قالبی رو براتون طراحی کنند
در پناه ایزد
-
-
دادا مرصاد من بعد از نصب کومنتو اون قسمتهایی که مد نظرم بود به وجود اومده غیر اون قسمت امتیاز دهی فقط میخوام اون قسمت که بالای سه گزینه دیگه قرار گرفته در کنارشون بیافته بقیه نیاز نیست
-
-
سلام دوستان یا من منظورمو درست نرسوندم یا دادا مرصاد منو متوجه نشده (به هر حال من عذر میخوام) من نمیخوام که انطور قالبی رو طراحی کنم یه عکس از پروژه ام گرفتم شاید بهتر متوجه بشید تصویر زیر :

این تصویر بلاگ بندی قالب منه اون قسمت که با مستطیل مشکی نشون دادم با نصب کومنتو ایجاد شده !
اون قسمت که با قرمز (امتیاز دهی) مشخص کردم با نصب یک پلاگین (نام پلاگین درج شده در تصویر) ایجاد شده !
فقط میخوام جای قسمت امتیاز دهی اون قسمت که با بیضی مشخص کردم باشه ! (والا اگه واسه این موضوع باید قالب سفارش داد یا خرید قبول کنید بی انصافیه)
اگه ممکنه کمک کنید
-
-
من از نسخه انگلیسی این افزونه استفاده کرده ام و خودم واسه خودم ترجمه کرده ام..
اگر چنین چیزی منظور شماست با اختلال در چیدمان مطلب و کادر مطلب مواجه میشید چون عرض مطلب برای قرار دادن دو نشانه با عرض زیاد خوانا نیست
اما برای اینکار پیشنهاد میکنم افزونه فایر باگ رو دانلود کنید و سپس به دنبال سورس همین قسمت باشید تا بتونید بفهمید این کدها از چه فایلی فراخوانی می شوند
اموزش های فایرباگ هم همه جا زده شده با کمی جستجو می تونید بدونید چی به چیه
-
-
نه داداش منظورم این نبود این دو اصلا به هم مرتبط نیستند مشکل عرض هم نیست من تنظیمات پلاگین امتیاز دهی مطلبو چک کردم فقط میتونه بالا یا پایین مطلب قرار بگیره حالا من میخوام اگه بشه تو محل بیضی قرارش داد.
(یا اگه بشه پلاگین رو با کومنتو ازتباط داد طوری که در محل بیضی امتیاز دهی قرار بگیره)
-
-
برای ارتباط دادن باید دانش برنامه نویسی در حد عالی داشته باشید
منظور منم همین بود شما نیاز به تغییرات در سی اس اس قالب پیشفرض کمنتو دارید تا کادری برای قرار گرفتن اون پیدا کنید و با توجه به عرض اون مشکل ساز خواهد بود
-
-
لطفا کمک کنید ( او تصویری که ابتدای تایپیک درج کردم شاید نا مفهموم باشه لطفا تصویری که از پروژه درج کردمو در بالا مشاهده کنید شاید منظورمو برسونه)
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)