-
Exclamation مشکل عدم باز شدن صفحه "تماس با ما"
سلام من برای صفحه تماس یا مای سایتم از کامپوننت " aiContactSafev.2.0.16.beta20" استفاده کرده ام ولی وقتی روی لینک تماس با ما کلیک میکنم صفحه سفید باز می شود .
همین مشکل را با کامپوننت گالری تصاویر نیز دارم " گالری تصاویر سافت افزونه "
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-18-2013 07:01 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از تماس با ما خود جوملا استفاده کنید .
-
-
ممنون از پیشنهادتون
ولی باید مشکل را پیدا کنم چون کامپوننتی که برای گالری تصاویر استفاده کرده ام را هم نمایش داده نمیشه
-
-
دروود
از مدیر هاست بخواهید تا نمایش خطا ( display erorr ) روشن کنند تا مشکل مشخص بشه از کجا هست
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
دروود
از مدیر هاست بخواهید تا نمایش خطا ( display erorr ) روشن کنند تا مشکل مشخص بشه از کجا هست
در پناه ایزد
مدیر هاست نمایش خطا رو روی full هم قرار داد ولی باز خطایی نمایش نمی دهد . کامپوننت را حذف هم کردم و از تماس با مای خود جوملا هم استفاده کردم ولی باز چیزی نمایش نمی دهد
-
-
در قسمت مدیریت افزونه ها در بخش پایگاه داده سه تا خطا ثبت شده کسی میدونه ایا به این خطاها مربوط هست یا نه ؟
- جدول 'mic1s_redirect_links' ایندکس 'hits' ندارد (از فایل 2.5.5.sql)
- جدول 'mic1s_users' ایندکس 'lastResetTime' ندارد (از فایل 2.5.5.sql)
- جدول 'mic1s_users' ایندکس 'resetCount' ندارد (از فایل 2.5.5.sql)
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)