-
مشکل در بالا بودن حجم قالب
سلام
من به تازگی از مدیریت محتوای جوملا استفاده می کنم و کاربر تازه کار هستم
با کمک هایی که در سایت شما به بقیه دوستان شده توانستم که بخشی از کارها را پیش ببرم
نکته مهمی که هر چه گشتم و به آن اشاره ای نشده بود این است که قالب هایی که بنده دانلود کرده ام حجم هایی حدود 15 مگ به بالا دارد و در زمان نصب ارور میدهد که این قالب دارای حجم زیاد است
از گزینه دوم هم که قالب را با فایل زیلا آپلود می کنم ارور می دهد که بسته نصبی پیدا نشد ، در صورتی که بنده بسته ی نصبی را آپلود کرده ام
گزینه سوم هم که باید از لینک دانلود استفاده کنم باز ارور می دهد
از جوملای 2.5 استفاده می کنم
هاست هم رایگان است و آدرس سایت نیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] است
خواهش می کنم راهنمایی کنید تا این مشکل نیز برطرف شود و هم بنده و هم دوستان دیگر دعاگویتان باشند
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-22-2013 05:07 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
شما از فایل اماده نصب جوملا استفاده می کنید.
موفق باشید
-
-
متشکرم از پاسختون
الان چاره چیه و بنده باید چه کار کنم ؟
اگر ممکنه کمی واضح تر جواب بدید
متشکرم از الطافتون
-
-
اساتید محبت کنید و کمک کنید
من در زمان آپلود قالب با ارور بالا بودن حجم قالب روبرو میشم و چاره ای جز استفاده از قالب پیش فرض ندارم
خواهش میکنم کمی زودتر جوابم رو بدید
-
-
این هم عکس هایی که فکر می کردم شاید به درد بخوره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام
فایل فشرده رو از حالت فشرده خارج کنید. بررسی کنید چه فایل ها و پوشه هایی در اون وجود دارده
موفق باشید
-
-
این قالب خبرفا هست که از داخل همین سایت دانلود کردم
عکس محتویات داخلش را قرار دادم
-
-
سلام
این نسخه کامل جوملاست و باید همانند آموزش نصب جوملا عمل کنید.
شما میبایست فایل های قالب مورد نظر رو از سازنده اون جداگانه دریافت کنید.
موفق باشید
-
-
اما جسارتا بنده این قالب را از همین سایت دانلود کردم و به عنوان نسخه نصبی هم دانلود کردم و تمام ملحقات آن هم بنا بر اظهارات بزرگواری که لینک دانلود قرار داده بودند داخل پوشه قرار دارد
ممکنه بفرمایید چاره ی نهایی چیه ؟
اگر از قالب دیگه ای استفاده کنم هم با ارور بزرگ بودن قالب روبرو می شوم که تصویر آن هم قرار داده شده
-
-
پیشنهاد اول:
از هاست های رایگان دست بکشید چون امکاناتی که هاست های پولی دارند در رایگان ها به کرات مشاهده نمی شوند
دلیل همچین مشکلی: 1. سرعت کم اینترنت شما
2. سرعت پایین رم سرویس دهنده هاست می باشد ( چون رایگان است )
بهترین کار برای جدا سازی قالب از بسته نصبی البته به صورت عموم الا موارد خاص
به پوشه Template رفته و همه فایل های قالب مورد نظر را در پوشه ای جداگانه بریزید و فشرده نمایید سپگس اقدام به نصب پوشه خالی کنید
در چنین حالتی حجم قالب در صورت نداشتن فایل های PSD و دیگر به کمتر از 3 مگابایت می رسد
همچنین می توانید تصاویر قالب را اپلود نکنید و پس از نصب قالب تصاویر را مانند قالب پیشفرض در هاست اپلود کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)