-
راهنمایی راجع به حل مشکل این اخطار:ذخیره ناموفق با این ایرادها: مطلب دیگری در این مجم
با سلام
من در حال ساخت یک وب سایت هستم به آدرس: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جوملا فارسی 2.5 و قالب روی آن نصب کردم به نام nfocus
من برای کار با آن برای بعضی قسمتهای آن از خود مطالب آن استفاده میکنم که دکور آن را تغییر ندهم و عین اصل قالب شود یعنی میخواهم فقط محتویات مطالب را عوض کنم مخصوصا در قسمت slideshow
مشکل اینجاست که مثلا مطلب مربوط به آن را میخواهم عوض کنم این اخطار را میدهد: ذخیره ناموفق با این ایرادها: مطلب دیگری در این مجموعه با نام مستعار مشابه وجود دارد
ولی هیچ جا مطلب مشابه و یا نام مستعار مشابه وجود ندارد
لطفا راهنمایی کنید برای حل این مشکل چه کاری انجام دهم
با سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-22-2013 11:48 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
شاید در مطالب حذف شده هست
نام مستعارتون را تغییر بدیدو ذخیره کنید ببینید درست میشه!
شاد باشید
-
-
هیچ چیز رو حذف نکردم و جالب اینجاست هیچ چیز را نیمگذارد در اون مطلب عوض کنم حتی نام مستعار
-
-
با سلام
وقتی مطلبی رو می خواهید جایگزین کنید اگر مطالب همون قالب را می خواهید ویرایش کنید نباید عنوان را عوض کنید تا بتوانید از نام مستعار قبلی استفاده کنید و اگر هم عنوان را هم عوض کنید باید مستعار هم عوض شود مگر این که قبلا مطلب را پاک کنید یعنی به سراغ زباله دان بروید و مطلب را از زباله دان هم پاک کنید در این صورت می توانید از همان نام مستعار استفاده کنید
یا حق
-
-
همچین پامی یعنی نام مستعاری از قبل موجود می باشد و در بانک اطلاعاتی ذخیره شده است
دو راه برای حل این مشکل: اشنایی با اس کیو ال و ورود به پی اچ پی مای ادمین و یافتن تیبل و جداول مربوطه و حذف دستی انها از بانک اطلاعاتی
راه دوم: ایجاد نام مستعار دیگر که مشابه آن نباشد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)