سلام
چه جوری میشه منو جدید ایجاد کرد ؟ مثل main menu ولی با آیتم های متفاوت و موقعیت متفاوت. یعنی می خوام هر دوتاشو توی صفحه داشته باشم. برای ایجاد منو هم از swmenu استفاده می کنم

سلام
چه جوری میشه منو جدید ایجاد کرد ؟ مثل main menu ولی با آیتم های متفاوت و موقعیت متفاوت. یعنی می خوام هر دوتاشو توی صفحه داشته باشم. برای ایجاد منو هم از swmenu استفاده می کنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
swmenu کارش نمایشه
شما باید در قسمت مدیریت منوها یک منوی جدید بسازید
سپس ایتم های مورد نظر را به منو اضافه کنید
در نهایت با استفاده از ماژول swmenu منوی مورد نظر را در موقعیت مورد نظر نمایش بدید.
شاد باشید
ممنون بابت پاسختون
من دو تا منو می خوام داشته باشم منو جدید ساختم آیتم ها رو هم ایجاد کردم ولی تو همون موقعیت منو قبلی نمایش میده و تو قسمت مدیریت ماژول ها منو جدید رو نشون نمیده که من بخوام موقعیت جدید تعیین کنم.
چطوری باید منو جدید رو تو موقعیت دیگری وارد کرد؟؟
ببین دوست عزیز برای اینکار باید دو نوع منو داشته باشی. مثلا یکی main menu و دیگری register
اگر برای mainmenu موقعیت تعریف شده باشه درون اون هر منویی بسازی در اون موقعیت نمایش میده پس باید یه منوی دیگه به نام register بسازی و آیتمهای جدید رو درون اون ایجاد کنی و بعد بری قسمت ماژولها و ماژول جدیدی ایجاد کنید که باید نوع ماژول منو باشه. بعد نوع منو رو از سمت چپ register انتخاب کنید. و موقعیتی هم که میخواهید در اون نمایش داده بشه رو انتخاب کنید. اگر نتوانستید و یا متوجه نشدید اعلام نمایید
علاقه مندی ها (Bookmarks)