-
بالا نیامدن سایت
با سلام خدمت تمامی اعضای گرامی. دو روز پیش من میخواستم وارد سایتم بشم که ارور could not to connectmy sql برام اومد که من رمز my sql رو عوض کردم و در قسمت configuration هم رمز جدید رو وارد کردم ولی از اون به بعد سایتم اصلا بالا نمیاد!! حتی اون ارور هم نمیاد!!! قبل از اینکه رمز رو عوض کنم هم بک آپ نگرفته بودم.
خواهشا هر چه زودتر یکی کمکم کنه که الان دو روزه که سایتم بالا نمیاره و خیلی بهم زنگ میزنن که سایت رو درست کنم. الا خواب و خوراک ندارم!! خواهش میکنم هرچه زودتر کمکم کنید. اینم آدرس سایتم: adsha.ir
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-23-2013 08:44 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
شما دسترسی به هاست رو دارید ؟
وارد پی اچ پی مای ادمین بشید و در قسمت جداول مدیریتی پسورد دیتا بیس رو تغییر بدید که اموزش های این بخش نیز موجوده
-
-
میشه بگید آموزش هاش تو کدوم بخشه؟
-
-

نوشته اصلی توسط
nokian95
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما دسترسی به هاست رو دارید ؟
وارد پی اچ پی مای ادمین بشید و در قسمت جداول مدیریتی پسورد دیتا بیس رو تغییر بدید که اموزش های این بخش نیز موجوده
خیلی عجیبه واقعا نیازی به این کار هست؟
دوست عزیز جناب احسان خان، مشکل از سرور شماست، با یک هاست تراکر چک کنید متوجه میشید، فعلا سرور شما down شده اگه وصل شده تنظیمات configuration رو چک کنید مجددا
ویرایش توسط arsham0151 : 09-24-2013 در ساعت 10:47 AM
-
-
این جداول مدیریتی دقیقا کجاست؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟
-
-
عذر میخوام سوال شما را بد متوجه شدم
برای اینکار ابتدا از طریق اف تی پی وارد هاست بشید و فایل configuration رو باز کنید و اطلاعات درون اون رو مطابقت بدید ببینید نام کاربری و بانک اطلاعاتی و رمز عبور صحییح باشه
-
-
از طریق ftp؟ میشه بگی چجوری؟
-
-
شما مطمئنی فایل configuration درست تنظیم شده؟؟
-
-
تنظیمات configuration همه چیزش درسته!!!!! ولی نمیدونم چرا سایت رو بالا نمیاره !!! میشه بیشتر توضیح بدی که چجوری با هاست تراکر چک کنم؟!!!!
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)