-
مشکل نصب نشدن اطلاعات نمونه در مرحله پایانی نصب جوملا 3.1.5
سلام من هم جوملا 3 و2.5 رو نصب کردم ولی اطلاعات نمونه نصب نمیشه درست 6 -7 بار پاک کردم نصب کردم دیتا بیس رو چند بار پاک و نصب کردم تو رو بخدا کمک کنید حالم داره بهم می خوره از اینترنت - میشه بعد از نصب اطلاعات نمونه رو نصب کرد . دارم دیونه میشم
در ضمن از این پیغام ها هم می داد
SQL=INSERT INTO `gx9j3_viewlevels` (`id`, `title`, `ordering`, `rules`) VALUES (1, 'عمومی', 0, '[1]'), (2, 'ثبت نام کرده', 1, '[2,6,8]'), (3, 'ویژه', 2, '[3,6,8]'), (5, 'مهمان', 0, '[9]')
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-24-2013 06:51 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
توی مرحله ی قبل حذف پوشه نصب. اول از منوی آبشاری قالب مورد نظرتون رو انتخاب کنید و نصب اطلاعات نمونه رو بزنید. بعد برید مرحله ی بعد. و پوشه نصب رو حذف کنید اگر هنوز هم نصب نشد. از خطایی که میده عکس بگیر و بزار توی انجمن.
بدرود
-
-
سلام
جوملا 2.5.14 رو از joomla.org گرفتم و نصب کردم .
اطلاعات نمونه نصب شد . ولی حالا قالب نصب نمی کنه .
یه اخطار میبینم که میگهپوشه موقت تنظیم نشده است
قالب نصب میکنم نصب نمیشه .وقتی اپلود فایل تموم میشه .از مدیریت خارج می شه و باید دو باره داخل شی . بعد میبینی از نصب هیچ خبری نیست .
در ضمن مشخصات configuration.ph هم فکر میکنم درسته.
اینه public $log_path = '/home/nrpirv46/domains/--------.ir/public_html/logs'; public $tmp_path = '/home/nrpirv46/domains/--------.ir/public_html/tmp';
public $lifetime = '15';
lموندم چه کار کنم
-
-
به این مسیر از مدیریت برید
site configuration / system و server
مسیر پوشه Tmp رو بازبینی کنید ببینید درسته یا خیر
-
-
سلام من مبتدی هستم
چه ایتمی رو باید چک کنم
-
-
تو این مسیر tmp دو تا فایل وجود داره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]و و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چی رو چک کنم
-
-
من با این مشکل روبرو شدم اگر میخوای قالبت مثل دمو در بیاد باید فایل نصبش رو داشته باش
-
-
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
-
سلام دوست عزیز در قسمت درج اسم دیتا بیس یه جای Joomla از Joomla_Persian استفاده کن
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)