-
جستجوی سایت کار نمی کند
با سلام
وقتی در قسمت جستجوی قالب سایتم مطلبی را جستجوی می کنم با این پیغام خطا مواجه می شوم
قبلا کار می کرد ولی الان مشکل پیدا کرده
Warning: require_once(/home/yoursite/domains/yoursite.ir/public_html/components/com_weblinks/helpers/route.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/yoursite/domains/yoursite.ir/public_html/plugins/search/weblinks/weblinks.php on line 10
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/yoursite/domains/yoursite.ir/public_html/components/com_weblinks/helpers/route.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/yoursite/domains/yoursite.ir/public_html/plugins/search/weblinks/weblinks.php on line 10
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-25-2013 07:38 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
برادر / خواهر عزیز
متن خطا کاملا مشهود بر این است که شما پلاگین جستجوی وب لینک ها را فعال ننموده اید
به مدیریت پلاگین بروید و همه پلاگین های جستجو را فعال نمایید
سپس به مدیریت smart search / جستجوی هوشمند بروید و دوباره همه لینک ها را ایندکس کنید
موفق باشید
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
توی قسمت مدیریت پلاگین همه پلاگین های مربوط به search فعال هستش
.
برای ایندکس کردن هم مینویسه در حال اجرای عملیات در حال فهرست کردن مطالب سایت شما. لطفا این پنجره را نبندید.
روی 0% ثابت هستش و حرکت نمیکه
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
-
-

یکی کمک کنه
-
-
سلام حاج لاری ، گریه نکن درست میشه
برو به = > نصب و حذف => کامپوننت ها =(مدیریت امکانات ) کامپوننت weblinks رو غیرفعال کن .
----------------------------
-
کاربر مقابل از mehdininja عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
weblink وجود نداشت
ماژول رو غیرفعال کردم
بیخیال اون میشم الان دنبال یک افزونه واسه جستجو هستم چیز خوب میشناسین؟

نوشته اصلی توسط
mehdininja
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام حاج لاری ، گریه نکن درست میشه
برو به = > نصب و حذف => کامپوننت ها =(مدیریت امکانات ) کامپوننت weblinks رو غیرفعال کن .
----------------------------
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)