-
چطور میشه شناسه مطلب رو از آدرس جوملا حذف کنیم؟
سلام دوستان
بنده میخوام که شناسه مطلب رو از آدرس سایت جوملایی خودم حذف کنم
به این صورت که لینک اول به لینک دوم ثبت بشه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بنده قصد استفاده از هیچ یک از افزونه های سئوی جوملا رو هم ندارم و فقط میخوام با سئوی پیشفرض جوملا پیش برم
اگر ممکنه راهنمایی کنید
در ضمن ، این رو هم بگم که مشکل سایت بنده با دستکاری فایل router.php قابل حل نیست، چون یکبار امتحان کردم، مشکلم حل شد، ولی مشکل بزرگتری برام بوجود آورد. اونم این بود که روی هر لینکی که کلیک میکردم، با خطای 404 مواجه میشدم
این هم لینک سایت بنده هست
لطفا کمک کنید تا این مشکل بنده حل بشه
با تشکر خیلی فراوان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-25-2013 11:50 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دو راه برای این کار وجود دارد
اولی استفاده از افزونه سئو shmf و دیگری دستکاری و تغییر کد فایل router.php در فولدر content / articles که شناسه اعداد رو حذف کند اما این کار در صورت اپدیت کردن نسخه جوملا باعث حذف تمام لینکها میشه و نیاز به تغییر اعمال دستورات دوباره داره البته اگر کدنویسی این فایل تغییر نکرده باشه و با استفاده از المانت های قبل فراخوانی شده باشند
مشکل عدم فراخوانی لینک ها پس از دستکاری روتر به دلیل اپدیت شدن و جایگزینی فایل ها صورت میگیره که شما باز نیاز به دوباره کاری و تغییر کد در روتر می باشد
ویرایش توسط RezaDesign : 09-25-2013 در ساعت 01:13 PM
-
-
بنده روش دوم شما رو قبلا انجام دادم
ولی متأسفانه با خطای 404 مواجه میشم
از افزونه هم نمیخوام استفاده کنم
راه دیگه ای نیست؟
-
-
تنها راه ممکن با توجه به تجربیات بنده و جستجوهای انجام شده یکی از این دو روش می باشد
-
-
رفع مشکل ارور 404

نوشته اصلی توسط
fazelamini7
بنده روش دوم شما رو قبلا انجام دادم
ولی متأسفانه با خطای 404 مواجه میشم
از افزونه هم نمیخوام استفاده کنم
راه دیگه ای نیست؟
گام 4 برای نسخه های حوملا 3.1 و 3.2
ویرایش:
کد:
->where($db->quoteName('alias') . ' = ' . $db->quote($db->quote($segment)));
به این صورت:
کد:
->where($db->quoteName('alias') . ' = ' . $db->quote($segment));
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)