-
ذخیره استایل قالب برای هر کاربر
مشکلی با ذخیره استایل دارم
برای قالب چند استایل تعریف شده که با انتخاب هر استایل برخی چیزا از جمله رنگ بندی ها و فونت ها عوض میشه.
اما وقتی صفحه عوض میشه دوباره به استایل دیفالت بر می گرده.
کسی میدونه چطور میشه هر استایل رو واسه هر نفر یا آی پی ذخیره کرد تا در تمام صفحات اون استایل باقی بمونه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-29-2013 04:35 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
کسی از دوستان چیزی در مورد کوکی ها نمیدونه؟
-
-
درود دوست عزیز اگر بخاید هر استایل برای یک شخص سیو بشه نیاز به برنامه نویسی داره و فکر نمی کنم که بشه این جا اونو مطرح کرد و اگر هم می خواید واسه هر کاربر یک قالب خاص نمایش داده بشه می تونید به بخش مدیریت کاربران برید و روی نام اون کاربر کلیک کرده و نصبت به کارتون از منوی سمت چپ تنظیمات اون کاربر رو تغییر بدید
-
-
سلام
قبلاً افزونه ای به این منظور در جوملا کد دیدم ! با توجه به کوکیها عمل میکرد و با سی بی هم سازگار شده بود که از سشن هم بتونید استفاده کنید ! بگردید باید پیداش کنید ! البته برای جوملا 1.7 دیده بودم! نمیدونم الان برای 2.5 و 3 منتشر شده باشه یا نه !
البته جومسوشال هم این امکان رو داره و میتونید ازش استفاده کنید ! شاید کا2 هم برای یوزرهاش این امکان رو با یک افزونه به شما بده !
من الله توفیق
-
-
دوستان!
از پاسخ شما سپاسگذارم.
اما من نیاز به این افزونه ها ندارم که شما می فرمایید.
واضح تر بگم:
من یک قالب دارم که در آن چند استایل تعریف شده که کاربرا می تونن انتخاب کنن.
در حالت عادی وقتی کاربر، یک استایل را انتخاب می کند، وقتی صفحات سایت را عوض کند، استایل انتخاب شده یاقی می ماند.
و مشکل من اینجاست، چون با انتخاب استایل ، تغییرات اعمال می شود اما زمانی که به صفحه دیگری از سایت می رود، قالب بصورت خودکار به استایل پیش فرض تعریف شده بر می گردد.
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)