دوستان خوب
جوملاي 1.5 دارم ،كلي توش مطلب دارم . خسته شدم از جوملاي قديمي 1.5 قصد دارم به 2.5 تبديل كنم .
راهي هست كه فقط مقالاتم رو بكاپ بگيرم بعد جوملاي 2.5 رو كه آماده كردم اونجا مقالاتم رو ريستور كنم؟

دوستان خوب
جوملاي 1.5 دارم ،كلي توش مطلب دارم . خسته شدم از جوملاي قديمي 1.5 قصد دارم به 2.5 تبديل كنم .
راهي هست كه فقط مقالاتم رو بكاپ بگيرم بعد جوملاي 2.5 رو كه آماده كردم اونجا مقالاتم رو ريستور كنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
دوست عزیز سلام
تعداد مطالب شما چقدر میباشد.
موفق باشید.
الان که متاسفانه خراب شده نمیتونم لاگین کنم هر کار هم میکنم درست نمیشه بکاپ هم ندارم!!نوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فکر میکنم حدود 300-400 تا مقاله است.
از آپگریدو اینا خوشم نمیاد .
اگر راهی باشه فقط مقالات رو (البته بعد از اینکه بتونم به مدیریت وارد شم) بکاپ بگریم بعد جوملای 2.5 نصب کنم و مقالات رو ریکاور کنم خیلی بهتره
دوست عزیز سلام
افزونه زیر را بررسی کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید.
جناب محسنی متشکرم از پیشنهاد عالی شمانوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جوملا 3 نصب کنم یا 2.5 برای ارتقا؟ با 3 تا به حال کار نکردم و فکر میکنم ماژول و تمپلیت برای 2.5 بیشتره این طور نیست؟
ویرایش توسط professional2009 : 10-15-2013 در ساعت 04:56 PM
سلام
من سه نسخه جوملا بدون اطلاعات نمونه نصب کردم.
هر سه هنگام نصب کامپوننت از خط 375 فایل اینستال خطا میگیرند
Fatal error: Call to undefined function get_called_class() in /home/---/public_html/new1/tmp/install_525e2f0f5bab6/redCORE/install.php on line 375
خط 375:
if (get_called_class() != 'Com_RedcoreInstallerScript' && $type != 'discover_install')
سرچ کردم چیزی پیدا نکردم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
همیشه اخرین نسخه رو در دست داشته باشید چون احتمال ضعف امنیتی در نسخه های پایین تر همیشه بالاست
درسته تعداد ماژول ها و افزونه های جوملا 3 به صورت رایگان کمتره اما خوب به هر حال همه مدل پیدا میشه
ثانیا مگه قراره چند افزونه نصب کنید که چنین دردسری رو می خواهید داشه باشید
قالب هم زیاده هر کدوم رو که خواستید بگید
-----------
دوست عزیز پروفشونال: کامپوننت رو یک بار خودتون با اسم دیگه فشرده سازی کنید و سعی در نصب کردن باشید فکر کنم حل بشه
متاسفانه من با این افزونه کار نکرده ام اما متن پیام خطا داره میگه که توانایینصب کد های مربوطه با توابع خودش رو نداره
نه والا بازم همون خطا رو میده
اصلا چه کار به پوشه ی temp داره؟
دوستان عزيز پشتيباني تعطيل شد؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)