-
افزایش بیش از حد حجم وب سایت
با سلام ، وب سایت من 203 مگا بایت از 250 مگابایت فضای هاست رو اشغال کرده در صورتی که حجم فایل ها و پوشه ها 50 مگابایت هستش ! و فکر میکنم این حجم به دلیل دیتابیس باشه
نظر شما در این مورد چیست ؟ اگر از دیتابیس هست من چه اشتباهی کردم که حجمش انقد زیاد شده ؟ راهی برای کاهش حجم آن هست ؟
اساتید لطفا راهنمایی نمایند ! متشکرم
kingsport.ir
ویرایش توسط مسعود معمار : 10-02-2013 در ساعت 03:25 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-02-2013 03:16 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
مسعود معمار
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام ، وب سایت من 203 مگا بایت از 250 مگابایت فضای هاست رو اشغال کرده در صورتی که حجم فایل ها و پوشه ها 50 مگابایت هستش ! و فکر میکنم این حجم به دلیل دیتابیس باشه
نظر شما در این مورد چیست ؟ اگر از دیتابیس هست من چه اشتباهی کردم که حجمش انقد زیاد شده ؟ راهی برای کاهش حجم آن هست ؟
اساتید لطفا راهنمایی نمایند ! متشکرم
kingsport.ir
حجم دیتا بیس رو هم از طریق تبدیل جداول innodb به MYisam از 46 مگابایت به 26 مگابایت رسوندمش اما همچنان حجم اشغال شده رو بالا نشون میده!
-
-
با سلام و احترام
شاید از وب سایتتون بک آپ گرفتید و بخاطر این موضوع حجم سایتتون زیاد شده ،
شاد و پیروز باشید
-
-
دروود
در مدیریت پنل هاست خودتون ابتدا trash = سطل زباله رو چک کنید
سپس پوشه ftp manager رو هم بررسی کنید
در پناه ایزد
-
-
سلام
در تکمیل راهنمایی های دوستان بگم که شاید اخیرا بکاپ تهیه کردی و فایل بکاپ در هاستت مونده برای همین .
وقتی وارد فایل منیجر هاستت شدی سمت چپ گزینه ( /home3/ kingsport ) یه آیکون خونه هم داره روش کلیک کن و اونجا پوشه بکاپ رو پیدا کن و حذفش بکن .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)