سلام و عرض ادب
بنده یه مشکلی دارم با این جی کامنت ، اینکه نظر ارسال نمیشه !!
نمیخام کلا پاک کنم و دوباره نصب کنم چراکه کلی نظر از پارسال روش هست .
کسی می تونه راهنمائی کنه
ممنون از پاسختون

سلام و عرض ادب
بنده یه مشکلی دارم با این جی کامنت ، اینکه نظر ارسال نمیشه !!
نمیخام کلا پاک کنم و دوباره نصب کنم چراکه کلی نظر از پارسال روش هست .
کسی می تونه راهنمائی کنه
ممنون از پاسختون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
به مدیریت پلاگین ها برید و ببنید پلاگین جی کامنت هست یا نه . اگه باشه یه جی کامنت دانلود کن و پوشه هاش رو در مسیر خودشون آپلود کن .
واقعا ناراحت کننده است که نظرات بپرند![]()
با سلام و تشکر
نظرات تو کدوم پوشه هست تا فقط اونرو جایگزین کنم ؟؟
سلام
یکبار جی کامنت آخرین نسخه رو روی جوملا نصب کن ! قبلش بکاپ بگیر !
منظور دقیقاً از اینکه کار نمیکنه دقیقاً چیه ؟ کلاً توی سایت نمایش داده نمیشه یا نظر توی دیتابیس ثبت نمیشه ؟ یا ثبت میشه توی مدیریت نمایش داده نمیشه ؟ کامپوننتهای دیگه که نصب دارید هم اعلام کنید!
من الله توفیق
با سلام و تشکرنوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نظرات اصلا ثبت نمیشه و ارسال نمیشه (( تمام فیلدها رو یوزر پر میکنه اما هنگام کلیک بر روی دکمه ی ارسال نظر ، هیچی ارسال نمیشه )
بیش از یکساله که نصب کردم و از یک ماه پیش با این مشکل مواججه شدم بدون اینکه کامپوننتی اضافه کنم یا کم کنم.
خود شما و یا سرور چه تغییراتی دادند ؟
این مورد ممکن هست به خاطر بروزرسانی mysql , php بوجود آمده باشد !
از چه نسخه جی کامنت استفاده میکنید ؟
نسخه mysql , php سرور چند هست ؟
در برخی شرایط ممکن هست دیتابیس دچار مشکل شده باشه و نیاز به فردی هست که تخصص داشته باشه و مسلط باشه تا مشکل رو برطرف کنه !
من الله توفیق
سلام
هاست رو ارتقا دادیم در رزوهای اخیر اما این مشکل از قبل هم بوده ، اما دل رو به دریا زدم و نسخه ی جدید جی کامنت رو رو نسخه ی قبلی نصب کردم
اتفاقی که افتاد جالب بود ، نظرات باقی موندند !!!! و رو برخی مطالب نظر جدید ارسال میشه و رو برخی دیگه ارسال نمیشه !!!
اصن یه وضی![]()
بررسی کنید حالا توی تنظیمات مجموعه هایی که قابلیت ارسال نظرات دارند همه مجموعه ها هستند ؟ توی تنظیمات باید نگاه کنید !
ضمناً بنده موارد دیگه هم پرسیده بودم که انتظار دارم اگر میخواهید در این تاپیک به ادامه موضوع پرداخته بشه به اونها هم پاسخ بدید !
من الله توفیق
علاقه مندی ها (Bookmarks)