-
مشکل ارور صفر در نصب جوملا
سلام
من وقتی می خوام جوملای فارسی 3.1.5 رو که قبلاً دانلود کنم، روی جوملا آپلود و نصب کنم با بعد یه مدتی با پیغام زیر مواجه می شم:
An error has occurred.
0 The service definition "logger" does not exist.
دوباره که این کارو کردم سایت و صفحه ی مدیریت کلن پرید. وقتی می رفتم صفحه ی مدیریت همون پیغام بالا میومد.
با استفاده از بک آپ سایت رو برگردوندم. ولی فارسی نبود طبیعتاً
حالا برای فارسی کردنش چی کار کنم؟
نسخه ی انگلیسی که استفاده می کنم 2.6 هستش. اگه جوملای 2.5 رو نصب کنم این مشکل پیش نمیاد؟
من این سوال رو توی بخش سوالای عمومی هم مطرح کردم که کسی جواب نداد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-03-2013 08:09 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز و گرامی برای فارسی سازی شما تنها کاری که با ید بکنید دانلود زبان فارسی از سات اصلی جوملاست که توسط همین تیم پشتیبانی و برگزیده شده است
سپس به مدیریت افزونه ها بروید و زبان رو نصب کنید ..
پس از آن به افزونه ها / مدیریت زبانها برید و زبان فارسی نصب شده را برای سایت و بخش مدیریت بر روی فارسی به صورت پیش فرض بگذارید
-
-
من همین کارو کردم. نسخه ی فارسی 3.1 رو از این سایت دانلود کردم و رفتم اون طرف آپلود کردم. ولی با اون پیغام مواجه شدم و سایت دیگه بالا نیومد. می خوام ببینم اگه نسخه ی 2.5 این سایت رو آپلود کنم مشکل حل می شه یا نه؟
نمی خوام دوباره سایت بپره
-
-
مشکل شما بر اساس پیام خطایی که دارید مربوط به عدم همخوانی ماژول ها و پلاگین ها با نسخه در حال نصب می باشد
ماژول ها و افزونه هایی که نصب هستند همچنین قالبی که در حال استفاده است رو چک کنید تا تا نسخه نصبی سازگار باشند
اگر زبان شما خوب است به این تاپیک مراجعه فرمایید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون. مشکلم با نصب نسخه ی 2.5 حل شد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)