با سلام خسته نباشیدمن جوملا فارسی 2.5 (جومینا) رو نصب کردماما متاسفانه در مرحله 4 دیتابیس گیر میکنه و به مرحله بعدی نمیرهبه نظرتون مشکل از کجاست؟

با سلام خسته نباشیدمن جوملا فارسی 2.5 (جومینا) رو نصب کردماما متاسفانه در مرحله 4 دیتابیس گیر میکنه و به مرحله بعدی نمیرهبه نظرتون مشکل از کجاست؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
پیشنهاد میکنم که جوملا 2.5 مترجم برگزیده joomla.org در ایران را نصب کنید.
از این آدرس قابل دسترسی است : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مراحل نصب جوملا را طبق آموزش زیر مرحله به مرحله پیش برید اگر مشکلی داشتید مجددا از طریق همین تاپیک مطرح کنید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من اول همین رو نصب کردم گفتم شاید مشکل از این باشه یه جوملای دیگه رو نصب کردم الان نزدیک 4 تا جوملای مختلف نصب کردم اما بازم نشد
سلام
من هم توی مرحله 4 نصب جوملا (ایجاد جداول) گیر میکنه و به مرحله بهد نمیره . جوملا 3 رو دارم روی ویندوز سون نصب میکنم . طبق راهنمای نصب پیش رفتم . البته چون با iis هم کار می کردم توی wampserver شماره پوت ها رو عوض کردم سپس آیکنش سبز شد و تونستم مراحل نصب رو انجام بدم ولی در مرحله 4 گیر میکنه . ولی جداول رو تا term8 میسازه و من جداول رو در phpmyadmin میبینم . لطفا" به من کمک کنید
سلام
اگر از ویندوز 7 یا 8 استفاده میکنید از wampserver نسخه 2.2 32 بیتی استفاده کنید.
موفق باشید
سلام دوست عزیز
من از wampserver 32 بیتی استفاده کردم
امروز win7 رو هم دوباره نصب کردم و حتی iis رو هم نصب نکردم .
امکان داره مشکل از آنتی ویروس باشه ؟ microsoft security essential رو نصب کردم . و fire wall win رو هم خاموش کردم
لطفا به من کمک کنید
سلام
من هم همین مشکل رو داشتم ، این ربطی به انتی ویروس نداره. مشکل اینه که دیتابیس ها ایمپورت نمیشن (حتی به صورت دستی). خیلی سعی کردم اما دلیلش رو نفهمیدم ، به هر حال مشکل من با نصب 2.2 wampserver حل شد. از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کنید
موفق باشید
سلام و درود فراوان
دوست عزیز
بلاخره موفق به نصب شدم . مشکل WampServar 2.4 بود . متشکرم
علاقه مندی ها (Bookmarks)