سلام.
جوملا در سیستمم بر اساس مراحل آموزشی کاملا نصب شد،اما زبان آن انگلیسی است با اینکه فارسی را انتخاب کردم .باید چکار کنم؟
دوستان از همه شما متشکرم
چون اولین روزم بود گشتن برام سخت بود،اما بالاخره تو تاپیک ها گشتم و جوابم را پیدا کردم
بسیار متشکر

سلام.
جوملا در سیستمم بر اساس مراحل آموزشی کاملا نصب شد،اما زبان آن انگلیسی است با اینکه فارسی را انتخاب کردم .باید چکار کنم؟
دوستان از همه شما متشکرم
چون اولین روزم بود گشتن برام سخت بود،اما بالاخره تو تاپیک ها گشتم و جوابم را پیدا کردم
بسیار متشکر
ویرایش توسط bozorgi atoee : 10-21-2013 در ساعت 01:00 PM دلیل: حل شدن مشکل
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام به دوست عزیز
قالب را دانلود کردم و نصبش کردم و به صورت پیش فرض قرار داده ام هنگامیکه نمایش سایت را میزنم ارور جملهThe plugin JAT3 framework must be installed and enabled را میدهد به قسمت پلاگین رفتم اما گزینه jat 3 وجود نداشت. در صورتی که هنگامیکه سایت خود جوملا را میزنم هیچ اروری نمیدهد و ران میشه
خواهش میکنم کمک کنید
متشکرم
سلام
لینک دانلودThe plugin JAT3 framework must be installed and enabled
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دقت کنید
سلام دوستان من جوملا رو نصب کردم قسمت اول که مربوط به مشخصات سایت هستش رو کامل کردم ادامه که میزنم علامت انتظار میاد و به مرحله بعد نمیره از برنامه xamp هم استفاده می کنم
سلام
اگر ویندوزتون xp هست wamp نصب کنید مشکلتون حل میشه. از سایت wamserver. Com دانلود کنید
سلام به دوستان عزیز
من به قالب دانلود کردم و نصبش کردم هنگامی که نمایش سایت و میزنم فقط background قالبم و نشون میده و روش نوشته جوملا
من مبتدی هستم و تازه شروع کردم به درست کردن سایت نمیدونم باید همینطور باشه و من تغییرش بدم ی؟ ا اینکه مشکل از قالبمه؟
خواهش می کنم کمکم کنید
از همه دوستان که تا اینجا کمکم کردند بسیار متشکرم.
سلام به دوستان عزیز
من به قالب دانلود کردم و نصبش کردم هنگامی که نمایش سایت و میزنم فقط background قالبم و نشون میده و روش نوشته جوملا
من مبتدی هستم و تازه شروع کردم به درست کردن سایت نمیدونم باید همینطور باشه و من تغییرش بدم ی؟ ا اینکه مشکل از قالبمه؟
خواهش می کنم کمکم کنید
از همه دوستان که تا اینجا کمکم کردند بسیار متشکرم.
دوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووستان کسی نیست کمکم کنه
دروود
دوست عزیز ادرس سایت ؟!
قالب رو از کجا دریافت کردید ؟
چطور نصب کردید ؟
این اطلاعات کمی که شنا قرار دادید نمیشه کمک شایان حلی کرد !
کتاب جوملا فارسی رو مطالعه کنید
در پناه ایزد
سلام
دوستان من در حال نصب جوملا 3 هستم ام در مرحله نصب ارور زیرو میده ، لطفا راهنمایی کنید . تمام اطلاعات دیتابیس و کاربر بانک اطلاعاتی هم درست وارد کردم با تشکر
ارور : Duplicate entry '?????' for key 'idx_assetgroup_title_lookup' SQL=INSERT INTO `jadval_viewlevels` (`id`, `title`, `ordering`, `rules`) VALUES (1, 'عمومی', 0, '[1]'), (2, 'ثبت نام کرده', 1, '[2,6,8]'), (3, 'ویژه', 2, '[3,6,8]'), (5, 'مهمان', 0, '[9]')
عرض سلام و ادب
وقتی صفحه اول سایتم رو باز میکنم تا مراحل نصب جوملا بیاد فقط دسترسی به تغییر زبان رو دارم و فراید نصب گزینه ای برای رفتن به مرحله بعد نداره البته در لیستی که مربوط به کنترل مراحل نصب هستش گزینه Magic Quotes GPC غیر فعاله که من نمیدونم چیه!
علاقه مندی ها (Bookmarks)