-
فارسی کردن مقالات
سلام
من اخیراً جوملای 2.5 فارسی رو نصب کردم.
توی قسمت مدیرت زبان ها -> نصب شده-بخش کاربری هم زبان فارسی هست هم زبان انگلیسی
توی قسمت مدیرت زبان ها -> نصب شده-مدیریت هم هم زبان فارسی هست هم زبان انگلیسی
ولی توی قسمت عنوان فقط زبان انگلیسی هست.
وقتی می خوام زبان یک مقاله رو هم انتخاب کنم، توی لیست زبان های مقاله فقط گزینه ی "انگلیسی" و "همه" هست.
چی کار باید بکنم تا بتونم زبان یک مقاله رو فارسی کنم؟
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-06-2013 12:23 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
در قسمت عنوان زبان فارسی رو تعریف کنید.
موفق باشید
-
کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
خیلی ممنون از راهنماییتون.
میشه بگید چطوری قالب سایت رو هم دو زبانه کنم؟
اگه زبان سایت پیش فرض فارسی باشه خود قالب راست به چپ میشه و منو ها رو هم درس نشون می ده.
ولی اگه پیش فرض انگلیسی باشه و کاربر خودش زبان رو به فارسی تغییر بده قالب همچنان چپ به راست باقی می مونه.
ممنون میشم راهنماییم کنید
-
-
سلام
یک راه اینه که قالب چپ به راست رو به منوی انگلیسی انتساب بدید.
موفق باشید
-
کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
چطوری؟
خوب همینو می خوام بپرسم......چرا باید بیشتر از 10 حرف باشه؟
-
-

نوشته اصلی توسط
misaq
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چطوری؟
خوب همینو می خوام بپرسم......چرا باید بیشتر از 10 حرف باشه؟
سلام!
یعنی چی بیشتر از 10 حرف باشه !؟ کی اینو گفته ؟! چه ربطی به قالب دو زبانه داره ؟
شما باید قالبتون رو دوزبانه کنید و اینکار با یک دستور ساده انجام شدنی هست ! joomla template rtl & ltr code رو جستجو کنید به نتایج خوبی میرسید!
یکی از یافته ها این خواهد بود! [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من الله توفیق
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام!
یعنی چی بیشتر از 10 حرف باشه !؟ کی اینو گفته ؟! چه ربطی به قالب دو زبانه داره ؟
ربطی نداره. می خواستم "چطوری" رو پست بذارم، سایت جوملافارسی پیغام داد باید پستت بیشتر از 10 حرف باشه.
دوست و برادر عزیزم. اگه دقت کنید من نوشتم خود قالب به صورت پیش فرض از راست به چپ پشتیبانی می کنه و یکی از اون css های لازم رو داره. ولی با توجه به حالت پیش فرض سایت انتخاب می کنه که راست به چپ باشه یا چپ به راست. من می خوام وقتی زبان سایت رو تغییر بدم راست به چپ و چپ به راستش تغییر کنه.
تونستم منظورم رو برسونم؟
با تشکر
-
-
دوست عزیز نیاز میدونم چند مورد رو توضیح بدم !
اصلاً عادت به این سبک توضیح دادن در تاپیکها ندارم اما ماهی یکبار مجبورم !
جوملا با توجه به فریم ورکی که داره برای زبانهای مختلف هم افزونه نصب میشود که این افزونه ها دارای یک فایل xml هستند (مثل همه بسته ها) و در این فایل یک تگ با نام rtl وجود دارد که اگر برابر با یک باشد یعنی این زبان راست به چپ است و اگر 0 باشد یعنی چپ به راست است !
حال در صورتی که از این بسته زبان جوملا بخواند در هر زمانی با استفاده از این تگ متوجه میشود که سایت باید با چه خصوصیاتی باز شود!
اما این کافی نیست و شما باید در قالبتون طبق همان آموزشی که در ارسال قبلی معرفی کردم قالبتون رو اصطلاحاً دو زبانه کنید! اگر چنین است مشکلی نخواهید داشت و با انتصاب زبان فارسی و یا انگلیسی خود قالب هوشمندانه فایل rtl را لود میکند یا نمیکند! لود نکردن فایل css مربوط به rtl یعنی سایت ltr هست و بالعکس هم مشخص هست و نیاز به بیان ندارد !
حال اگر قالب شما این قابلیت را دارد فقط کافیست مطلب چند زبانه کردن سایت را خوانده باشید و سایت را مدیریت کنید و در غیر اینصورت باید قالبتون رو اصلاح کنید !
اگر سوالی داشتید مطرح کنید!
من الله توفیق
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)