-
دانلود جوملا فارسی / فارسی شده 2.5.13
سلام دوستان عزیز
من دنبال جوملا فارسی شده هستم ؛ ولی هر چقدر سایت جوملا فارسی رو بالا و پایین کردم نتونستم که فارسی شو پیدا کنم !!
منظورم اینکه همش جوملا های جدید رو برای دانلود میاره ..... و از قدیمی ها خبری نیست !
اگر دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از arsalan ap عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
10-11-2013 11:06 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
منظورتون از نسخه های قدیمی چیه، میخواین چیکار کنین نسخه قدیم رو؟؟؟!!!
-
2 کاربر زیر از limanweb عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
درود بله در سايت جوملا فارسي نيست توي جوملاي جهاني هم نيست شما از اين[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مي تونيد آخرين نسخه هاي جوملا رو با فرمت هاي مختلف دريافت كنيد و البته فكر كنم با يه سرچ كوچولو بين سايت هاي اشتراك اسكريپت بتونيد نسخه هاي قديمي رو هم پيدا كنيد كه البته پيشنهاد نمي كنم چون نسخه هاي قديمي داراي باگ هستند
مثلا : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]2.5.3
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط deragonpc : 10-11-2013 در ساعت 02:08 PM
-
2 کاربر زیر از deragonpc عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
dragonpc عزیز ممنون 
من مشکلم این هست که این جوملا های قرار داده شده بر روی سایت فارسی نیست !
من به دنبال فارسیش هستم ولی در سایت جوملا در قسمت دانلود ، جوملای فارسی نیست , همه رو دانلود کردم ولی فارسی نبودند !
فکر کنم که جوملا 2.5.13 فارسی باشه ولی لینک دانلودش نیست .
باز هم ممنون
-
-
سلام
چه مشکلی با نسخه های جوملا دارید ؟
می تونید فایل زبان رو نصب کنید.
موفق باشید
-
کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)