-
مشکل در نصب جوملا
با سلام دوستان .لطفا راهنمایی کنید کلافه شدم
من هم جوملا 3 و هم 2.5 رو روی سیستم که ویندوز 7 دارد و ازxamp استفاده میکنم نمی توان نصب کنم و هر دو آنها در مرحله دیتا بیس و یا حتی ثبت اطلاعات اولیه می ماند و هی در حال پردازش می زند.
روی دو سیستم امتحان کردم...از wamp نیز استفاده کردم...نسخه های جداگانه گرفتم ولی در لود می ماند...چرا چرا چرااااااااا
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از sam4521 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
10-12-2013 07:55 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
چه ورژنی از برنامه شبیه ساز سرور رو استفاده میکنید ؟
چه ورژنی از ویندوز ؟
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ورژن 3.2.1 xamp
windos ultimate 32bit 7
-
-

نوشته اصلی توسط
sam4521
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام دوستان .لطفا راهنمایی کنید کلافه شدم
من هم جوملا 3 و هم 2.5 رو روی سیستم که ویندوز 7 دارد و ازxamp استفاده میکنم نمی توان نصب کنم و هر دو آنها در مرحله دیتا بیس و یا حتی ثبت اطلاعات اولیه می ماند و هی در حال پردازش می زند.
روی دو سیستم امتحان کردم...از wamp نیز استفاده کردم...نسخه های جداگانه گرفتم ولی در لود می ماند...چرا چرا چرااااااااا
سلام
با كسب اجازه از استاد عزيز م جناب mersad
دوست عزيز، از wamp ورژن 2.2e استفاده بفرمائيد.(اخيرا" كاربرا زيادي با xamp مشكل دارند!)
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از elyastel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دوست عزیز روی هاست تست نکردید ؟ بصورت آنلاین[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
کاربر مقابل از asrertebat عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
روی wamp هم زدم ولی از مرحله دیتابیس جلو تر نمی ره و 1ساعت مدام لود میکنه....ولی وقتی وارد دیتابیس می شم جداولو ایجاد کرده ولی گیر میکنه تااااااااااا
-
-

نوشته اصلی توسط
sam4521
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
روی wamp هم زدم ولی از مرحله دیتابیس جلو تر نمی ره و 1ساعت مدام لود میکنه....ولی وقتی وارد دیتابیس می شم جداولو ایجاد کرده ولی گیر میکنه تااااااااااا
سلام
با همین ورژن 2.2e امتحان فرمودین؟
موفق باشید
-
-
سلام خسته نباشید من از کاربران جدید هستم من هم دقیقا با مشکل این خانم مواجه ام. جوملا 3 رو روی ومپی که فرمودید 2.2e و 2.4 نصب کردم هر دو در مرحله آخر گیر کرده و در ساختن جداول دیتا بیس در حالت لود مانده.راهنمایی کنید ممنون
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)