-
ساخت اولين صفحه
با سلام خدمت همه عزيزان
من بتازگي با دنياي جوملا آشنا شدم و دلم مي خواد طراحي سايت با جوملا رو شروع كنم
جوملا 2.5 رو دانلود ، wamp server رو نصب كردم و فايل آموزشي رو هم تقريباً نصفيشو خوندم و مي خوام طراحي رو شروع كنم ولي نمي تونم اولين صفحه سايتمو ايجاد كنم وارد تنظيمات مديريت سايت مي شم ولي تنظيماتي كه اونجا مي خوام انجام بدم مربوط به سايت از پيش طراحي شده جوملاست
چطور مي تونم خودم اولين صفحه سايتم رو ايجاد كنم ؟
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-14-2013 12:54 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
با قسمت های مختلف سر و کله بزنید تا بیاد دستتون
اینکه چطوری یک صفحه درست کنید فقط 1 درصد کاره، پس اگر کسی هم راهنمایی کنه در نهایت شما باید خودتون توی عمق پیش برید.
به نظر بنده عجله نداشته باشید توی اجرا و هر چی بیشتر باهاش کار کنید به چم و خم جوملا بیشتر آشنا میشید و بیشتر بهش مسلط میشید لذا تواناییتون توی اجرا و عدم نیاز به دیگران بیشت رمیشه.
درسته جوملا در نظر خیلی کار را راحت می کنه اما مثل سایر نرم افزارهای کاربردی مقدار تسلط لازم به نرم افزار را لازم داره.
شاد باشید
-
-
ممنون از شما دوسته عزيز
من تقريباً بيشتر مواردشو خوندم و با اون فايل PDF كمكي خوب پيش رفتم ولي متوجه نشدم كه چه جوري مي تونم اولين صفحه سايتم رو ايجاد و بعد با كمك منوي مديريت سايتم رو Develop كنم
موردي كه اينجا خيلي داره منو گبج مي كنه ساخت اولين صفحه و اينكه وقتي من Wampserver رو نصب و بعد داخل پوشه Wamp و سپس www اون فايل زيپ شده جوملا رو ريختم و با كمك آدرس سايت در Browser تونستم وارد منوي مديريت بشم ولي چه جوري مي شه داخل پوشه www يه فولدر براي سايتي كه مي خوام درست كنم ايجاد كنم و بعد بترتيب اولين صفحه و بعد ادامه مراحل كار رو انجام بدم 
ممنون مي شم اگه منو از اين گيجي در بياريد
با سپاس فراوان از شما
-
-
دوست عزیز خوش امدید
عید شما مبارک
سوال شما گنگ مطرح شده است
در مورد کار با Wamp اگر مشکل دارید مقالات اموزشی رو دنبال کنید
ایجاد صفحه ایندکس سایت و طراحی اون از چه لحاظ؟ قالب یا چیدمان مطالب؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)