-
هنگام ویرایش ماژول خطای 500 میده ( لطفا کمکم کنیید )
سلام خسته نباشید
من یه مشکلی دارم داخل ماژولها یک ماژولی ایجاد میکنم بعد میخوام ویرایش کنم موقع ذخیر بهم خطای زیرو میده ممنون میشم راهنماییم کنید
Joomla!
500 - یک خطا رخ داده است
DateTime::__construct() [datetime.--construct]: Failed to parse time string (-2668-68690-20 00:00:00) at position 3 (6): Unexpected character
[IMG][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/IMG]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-16-2013 01:36 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
موقعیتی که ماژول در اون قرار داره دچار عدم فراخوانی می باشد
اولین کار: به مدیریت سایت رفته و در قسمت تنظیمات کلی منطقه زمانی و تاریخ و ساعت رو تنظیم کنید
سپس یک ماژول دستی به صورت دلخواه در موقعیتی ایجاد نموده و پس از ذخیره سازی سعی در ویرایش اون کنید. اگر پیام خطایی نداد دیگر ماژول هایی رو که می خواهید ویرایش کنید تست کنید.. اگر جواب نداد ماژولی شبیه ان ایجاد نموده و ماژول قبلی رو غیر فعال نمایید
نتیجه رو گزارش کنید
-
-

نوشته اصلی توسط
nokian95
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موقعیتی که ماژول در اون قرار داره دچار عدم فراخوانی می باشد
اولین کار: به مدیریت سایت رفته و در قسمت تنظیمات کلی منطقه زمانی و تاریخ و ساعت رو تنظیم کنید
سپس یک ماژول دستی به صورت دلخواه در موقعیتی ایجاد نموده و پس از ذخیره سازی سعی در ویرایش اون کنید. اگر پیام خطایی نداد دیگر ماژول هایی رو که می خواهید ویرایش کنید تست کنید.. اگر جواب نداد ماژولی شبیه ان ایجاد نموده و ماژول قبلی رو غیر فعال نمایید
نتیجه رو گزارش کنید
سلام دوست من ممنون که جواب دادین تنظیماتو انجام دادم ولی هربار بعد ایجاد خواستم ویرایش کنم همچین خطایی رو داده مجبور شدم حذف کنم دوباره ایجاد کنم
-
-
الان دقیقا در قسمت مطالب سایت مشکل دارید؟
دقت کنید نا مستعار -Alias مناسب باشد و از کاراکترهای ناموزون استفاده نکنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)