-

نوشته اصلی توسط
pari8002
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خوب اگه این 33.3 درصد رو افزایش بدین عرض موقعیتی که باید تصویر داخل اون قرار بگیره بیشتر میشه.با فایر باگ تغییراتتون رو تو قالب اعمال کنید و تست کنید.
سلام
بله درسته با اون افزونه هم تغیر ور اعمال و تست کردم اوکی هست
اما فایلی که باید این تغیر ور توش اعمال کنم پیدا نمیکنم درون template.css نبود چنین مشخصه ای!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-10-2014 02:28 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
فایرباگ خودش در سمت چپ مسیر فایل رو بهتون میده.
-
-
taps.co.ir من چیزی پیدا نکردم
-
-
بستگی به کد نویسی ها اون رو در المانت های متفاوت قرار میدهند همین 33.3 رو تغییر بدید و نتیجه کار رو مشاهده کنید
-
-

نوشته اصلی توسط
nokian95
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بستگی به کد نویسی ها اون رو در المانت های متفاوت قرار میدهند همین 33.3 رو تغییر بدید و نتیجه کار رو مشاهده کنید
سلام
عزیز من مشکلم این هست که این تو کدام فایل هست که من تغیرش بدم؟ من پیداش نکردم اصلا taps.co.ir
-
-
سلام
عکس شما در همین سایز هست
این عکس لوگوی شماست و بصورت کامل نمایشد داده میشه. درسته؟
برای اینکه کل فضا از بنر استفاده بشه باید عرض رو 100% کنید که در این صورت ماژولتون می پره
برای اینکه ماژول جستجوتون تغیر نکنه این دستور رو به طول و عرض خودتون اضافه کنید:
position: absolute;
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)