سلام من یک ماژول میخوام که بتونم برای خرید اینترنتی ازش استفاده کنم . ترجیهاً فاکتور هم بده از چی میتونم استفاده کنم در ضمن من تاحالا با این چنین ماژول های آشنایی نداشتم باید با بانکم هماهنگی کنم یا پیشنیاز خواصی داره ممنون

سلام من یک ماژول میخوام که بتونم برای خرید اینترنتی ازش استفاده کنم . ترجیهاً فاکتور هم بده از چی میتونم استفاده کنم در ضمن من تاحالا با این چنین ماژول های آشنایی نداشتم باید با بانکم هماهنگی کنم یا پیشنیاز خواصی داره ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
برای پرداخت های اینترنتی از طریق بانک باید جواز کسب و یا هویت حقوقی داشته باشید تا درگاه بانکی برای شما فعال بشه.
سپس ماژول پرداخت بانک مورد نظر را روی سایت خود نصب و تنظیم کنید.
همچنین یک سری ساتی ها هستند مثل زرین پال که این امکان را به شما میده بدون درگاه بانکی گرفتن بتونید مبادلات بانکی انجام بدید، هر چند این تراکنش ها با پرداخت حدود 2% کارمزد همراه هست.
توی همین انجمن جستجو کنید می یابید.
یک سامانه پرداخت هم به تازگی توسط سایت پشتیبانی دیگر به رایگان گذاشته شده که می تونید از اون هم استفاده کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد باشید
این که مجوز داشته باشم و از بانک درگاه بگیرم ماژول رو هم بانک می ده یا ما ژول وجود داره دانلود کنم درگاه رو برای اون ماژل قرار بدم؟
ماژول رو باید خودتون تهیه کنید
قیمت معمول و رایجشون بین 23 تا 30 هزار تومان بیشتر نیستند
با هر بانکی قرارداد بستید و تونستید مرچنت ایدی " شناسه هویتی " بگیرید در گوگل بزنید ماژول پرداخت آنلاین بانک ...
بعضی ها هم رایگان هستند
علاقه مندی ها (Bookmarks)