-
تفاوت نمایش سایت روی هاست با نمایش سایت در لوکال
سلام دوستان
یک مشکل عجیبی که باهاش برخورد کردم اینکه از قالبی که یکبار دیگه هم برای یکی از سایت ها استفاده کرده بودم الان هم برای سایت toutak.com استفاده کردم ولی الان روی لوکال مشکلی در نمایش سایت نمی بینم یک ماژول نصب کردم برای هدر درست نمایش میده یک پلاگین نصب کردم واسه گالری تصاویر داخل محتوا مربوط به محصولات رو لوکال درست نمایش ، قالب که rtl کردم تو نمایش آیکون ها یا عکس های مربوطه که از فایل templatertl.cssمیخونه مشکلی نداره ولی وقتی همین سایت روی هاست میبرم همه اینهایی که گفتم با مشکل مواجه میشه:
- اگر ماژول مربوط به هدر فعال باشه اصلا سایت رو نمایش نمیده
- این پیغام رو تو صفحه محصولات میاره جایی که پلاگین رو استفاده کردم
Warning: imagejpeg() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Unable to open '/home/toutak/public_html/images/300barg/resizedimages/300barg.jpg' for writing: Permission denied in /home/toutak/public_html/plugins/content/sige/sige.php on line 981
- عکس ها رو از فایل templatertl.css نمیخونه
تمام فایل های رو هاست رو پاک کردم و دوباره کل فایل ها رو فرستادم روی هاست ولی باز هم این مشکلات رو دارم واقعا دیگه خیلی گیج شدم اسم قالب هم اینه zt_xenia25
اشکال از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از efat tabai عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
10-20-2013 06:22 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوستان کسی نیست که بدونه راه حل مشکل من چیه ؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
-
-
سلام
هاستتون ایرانی هست و دایرکت ادمین استفاده می کنید
این مشکل مربوط میشه به پرمیشن پوشه های images/300barg/resizedimages
روی 757 ست کنید.
شاد باشید
-
کاربر مقابل از navid.ok عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
دوست عزیز پرمیشن پوشه ها رو روی 757 ست کردم ولی بازم همون پیغام ها واسم میاد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 چکار کنم
بابت آن مشکلی که عکس ها رو از فایل templatrtl.css نمیخونه چه راه حلی پیشنهاد میدید
ممنون میشم از راهنمایی شما
-
-
سلام
هنوز مشکل من حل نشده لطفا راهنمایی کنید خیلی سرچ کردم ولی هنوز نتونستم راه حلی پیدا کنم اگر کسی هست که قبلا این مشکلات رو داشته لطفا راهنمایی کنه من رو
ممنون
-
-
دروود
قالب شما تجاری هست !
این مشکل به خاطر قالب شما هست !
ادرس ها در فایل css شما به چه صورت هست ؟
در پناه ایزد
-
-
سلام
جناب مرساد آدرس ها تو فایل css به این شکله images/rtl/bg-title-rtl.png/.. به نظرم این آدرس ها درست میان وقتی در مدیریت قالب RTL Languages را روی گزینه no قرار میدم یعنی در واقع قالب رو چپ چین میکنم داره این عکس ها رو نمایش میده!!!!!!!!!!!!!!!1
به نظرتون این مشکل واسه قالبه آخه من این قالب رو قبلا هم استفاده کرده بودم و مشکلی نداشت الان روی لوکال هم عکس ها رو برام نمایش میده
الان هم فقط عکس هایی که توی پوشه rtl رو نمایش نمیده؟
اگر راه حلی به نظرتون میرسه ممنون میشم
-
-
دوست عزیز درست گفته بودید از آدرس بود توی فایل css در آدرس عکس ها rtl بود در حالی که اسم پوشه اش اینطوری بود RTL
ممنون از راهنمایی تون
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)