سلام
کامپوننت عضویت رو فعال کردم اما وقتی فرم عضویت رو پر می کنم به عنوان یوزر و روی ثبت نام کلیک می کنم با این ارور روبرو می شوم
![]()

سلام
کامپوننت عضویت رو فعال کردم اما وقتی فرم عضویت رو پر می کنم به عنوان یوزر و روی ثبت نام کلیک می کنم با این ارور روبرو می شوم
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
متن ارور را فراموش کردین درج کنید.
شاد باشید
نوید جان عکس ارور رو گذاشتم ، باز نمیشه واسه شما ؟؟؟؟نوشته اصلی توسط navid.ok [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
![]()
دروود
کامپوننت عضویت ؟!!!
جوملا ماژول کاربری داره ! از کجا غیر فعال کردید ؟!
اگر غیر فعال کردید خوب ماژول ورود کاربران رو غیر فعال کنید !
ادرس سایت رو قرار بدید !!!
در پناه ایزد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لین ثبت نام تو منو بالا رو بزنید
مرسی
از کامپوننت alpha استفاده میکنید !
این لینک ثبت نام مرتبط با این افزونه هست !
در پناه ایزد
درسته حرف شما ولی فرم ثبت نام رو پر می کنی و می خوای تایید کنی با این ارور مواجه میشینوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای ثبت نام در این افزونه باید از cb و این افزونه استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
نسخه 1.5 نداره ؟نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مرصاد عزیز
من cb نسخه فارسیشو نصب کردم
در منو های بالای صفحه یه لینک برای Registration page می سازم ولی وقتی از سایت واردش میشم اینو میگه :
شما مجاز به مشاهده این صفحه نیستید!
شما نیاز دارید به سیستم وارد شوید
------------------
به نظرت چی کار کنم ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)