سلام بر دوستان گل
چرا ماژول یا کاپوننت نصب می کنم و قسمت مدیریت فعال می کنم ولی در محیط سایت پدیدار نمیشه ؟
کسی می دونه مشکل کجاس ؟

سلام بر دوستان گل
چرا ماژول یا کاپوننت نصب می کنم و قسمت مدیریت فعال می کنم ولی در محیط سایت پدیدار نمیشه ؟
کسی می دونه مشکل کجاس ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
برای نمایش کامپوننت یا ماژول، اگر ماژول هست باید برید به قسمت ماژول ها و اون ماژول را فال و در موقعیت مورد نظر ست کنید
domain.com/?tp=1
اگر کامپوننت هست مثل کامپوننت کالری عکس، باید در منوی مورد نظر مثلا منوی اصلی یک آیتم جدید اضافه کنید از نوع گالری عکس تا پس از کلیک روی اون گالری عکس نمایش داده شود.
لطفآ ابتدا پی دی اف آموزش جوملا را مطالعه کنید.
شاد و موفق باشید
فحش دادی الان :|نوشته اصلی توسط navid.ok [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آقای نوید اینا که گفتی رو تو توضیح سوالم گفتم فعالش می کنم همه این کارا هم کردم ولی نمایش داده نمیشه
دروود
از چه قالبی استفاده میکنید ؟
ببینید روی قالب دیفالت هم این مشکل رو دارید یا خیر ؟
در پناه ایزد
مرصاد جان
از قالب شرکت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
متاسفانه قالب دیفالت تو مدیریت قالب ها نیست
![]()
milkyway قالب راه شیری بذای جوملا 1.5 قالب دیفالت بود
روی این قالب قرار بدید ببینید افزونه های مورد نظر شما نمایش داده میشه یا خیر ؟
در پناه ایزد
مرصاد جان اگه رو اون بذارم بعد بخوام بیارم برگردونم ، قالب خودش رو از کجا انتخاب کنم ؟!!!!!نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مگه قالب خودتون در لیست قالب ها نیست ؟!!!
در پناه ایزد
عکسش رو گذاشتم سه نوع قالب هست قالب سایت توش نیست !!!!نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کسین نیست به داد ما برسه !
علاقه مندی ها (Bookmarks)