-
نصب جوملا 3.1.5 فارسی یا انگلیسی
سلام دوستان
روی یک سرور CentOS قصد دارم جوملا نسخه 3.1.5 رو نصب کنم اما زمانی که تب اول رو تکمیل میکنم (نام سایت، توضیحات، ایمیل ادمین و اطلاعات لوگین) پروگرس بار همینطوری شروع به پر و خالی شدن میکنه و عملا هیچ اتفاقی نمیافته. پرمیشن تمام فولدر ها روی 755 بود که به 757 هم تغییر دادم و تغییری ایجاد نشد و این مرحله به مدت بیش از 15 دقیقه هم ادامه داره و اتفاقی نمیافته.
نسخه PHP :
PHP 5.5.0beta3 (cli) (built: Apr 11 2013 07:57:47)
Copyright (c) 1997-2013 The PHP Group
Zend Engine v2.5.0-dev, Copyright (c) 1998-2013 Zend Technologies
هست.
به بخش تنظیمات SQL هم اصلا نمیرسم که بخوایم ارتباطی بین این موضوع و نسخه یا تنظیمات دیتابیس پیدا کنیم.
کسی برخورد داشته ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-22-2013 01:40 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
نسخه قبلیم رو هم میخواستم آپگرید کنم که کلا سایت ترکید و ورژن قبل رو ری استور کردیم.
-
-
یافتم
در این فایل :libraries/joomla/filter/input.php
سطر های زیر رو :
$source = preg_replace('/&#(\d+);/me', "utf8_encode(chr(\\1))", $source); // decimal notation
$source = preg_replace('/&#x([a-f0-9]+);/mei', "utf8_encode(chr(0x\\1))", $source); // hex notation
ریپلیس میکنیم با :
$source = preg_replace_callback('/&#x(\d+);/mi', function($m){return utf8_encode(chr('0x'.$m[1]));}, $source); // decimal notation
$source = preg_replace_callback('/&#x([a-f0-9]+);/mi', function($m){return utf8_encode(chr('0x'.$m[1]));}, $source); // hex notation
و مشکل حل میشه؛ برگرفته شده از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دست گلش درد نکنه.
امیدوارم این تغییر تبعات دیگه ای جز حل شدن مشکل نداشته باشه.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)