-
سوال در مورد قالب
سلام دوستان عزیز چندتا سوال دارم اگه جواب بدین ممنون میشم
1- من یه سایت خبری رو روی قالب پیش فرض خود جوملا درست کردم با منو افقی اگه بخوام قالبمو تغییر بدم باید یه قالب فارسی با منو افقی دانلود کنم؟
2- لوگو سایتمو که طراحی کردم چطور جایگزین لوگوی جوملا کنم؟
3-کپی رایت چطور حذف کنم؟
4- ذر منو اخبار جندتا زیر مجموعه گذاشتم(اقتصادیو....)با مجموعه بلاگ
حالا مشکلم اینه که وقتی منو اخبار و میزنم و زیر منو مثلا ورزشی و میزنم تو اخبار ورزشی نمیره میره رو صفحه ای که همه زیر مجموعه عای اخبار هست باید اونجا باز بزنم ورزشی که اخبار ورزشی بیاد ؟چیکار باید بکنم روی لوکال هستم
بسیار متشکرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-22-2013 04:17 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
1 - بسته به نوع طراحی قالب و ماژول منو باید خودتون بازبینی کنید که قابلیت منوی افقی و یا عمودی رو داره یا نه که به راحتی میشه منو های افقی رو در یکی از موقعیت های چپ یا راست قالب تعبیه کرد
2 - ساده ترین سوال ممکن : به مسیر قالب برید معمولا لوگو در فولد Images قالب قرار داره.. در صورتی که می خواهید به شیوه ساده تغییر بدید لوگویی رو با همون اندازه طراحی و با همان نام در فولدر مربوطه اپلود کنید
3 - در مدیریت ماژول ها ماژول فوتر رو غیر فعال کنید .. سپس به مدیریت زبانها بروید و هم در فارسی و هم انگلیسی فایل زبان فوتر رو باز کنید و متن نمایش داده شده رو حذف کنید.. در بعضی مواقع باید به فایل های قالب سایت نیز مراجعه کرد و موقعیت فوتر و کپی رایت رو اغییر داد
4 - بستگی به ماژول منویی داره که تعبیه کردید .. می تونید به صورت دستی منو بسازید و در زیر مجموعه ها قرار بدید .. لینک منو و موضوع رو هم به موضوع مربوطه قرار بدید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)