-
درخواست راهنمایی.. ویروشی شدن هاست
درود بر همه دوستان.
من یک سایت دارم روی یکی از هاست میزبانی ران هست... درواقع از این شرکت حدود 10 تا هاست دارم. همچین یه جورایی شرکت با اعتباری هست و سرور میزبانی هاست زیادی هم داره.
حدودا 1 ماه پیش روی 3 هاستی که داشتم توی وب سایت ها کدهایی اضافه میشد... بیشتر کدها تگ iframe بود.
3 سایت به طور همزمان همین مشکل براشون به وجود اومده.
طی تحقیقاتی که داشتم متوجه شدم هاست ها ویروسی شده و این کد ها به دلیل ویروس اضافه میشن.
طی تیکت هایی که با هاستینگ داشتم اونها هم تایید کردند ویروسه اما اصلا قانع نمیشن که این مشکل از سمت اون ها رخ داده و رفع مشکل نمی کنند.
چون هر کدوم از این سایت ها تو زمانهای متقاوتی بارگذاری شده بودن و مدتی رو بدون مشکل پشت سر گذاشته بودند.
الان بعد از مدتی دستو پنجه نرم کردن با این مشکل دیگه به ستوح اومدم و میخوام این مشکل رو خودم حل کنم.
سایت اصلیم جوملا هست.. و کد هایی iframe تو فایل ایندکس قالب اصلی اضافه میشه.. بیشتره لینک iframe ها به یک سری سایت های خاص لینک شده هستند. donutszzz.biz, elite-bijou.com.ua.
این اواخر کد ها تو فایلهای مختلف ذخیره میشن.... تا حالا تنها راه حل پیدا کردن و پاک کردن فایل ها بود...
من از قالب معروف yoo_revista البته یکی از نسخه های رایگان که روی یکی از سایت ها منتشر شده بود استفاده می کنم.
بعد از جستجوی کوتاه دیدم دوستانه دیگه ای تو دوره های مختلف سالهای 89-90-91 با سیستم های مدیریت محتوا مختلف همین مشکلاتی رو که من داشتم تجربه کردن.. اما متاسفانه راه حلی در آخر بحث ها معرفی نکردن. تنها راه حل هایی که وجود داشت پاک کردن کد های اضافه شده.. تنظیم دسترسی های فایل ایندکس قالب و httaccess به چیزی که باید باشن...
و یا اینکه گفته شده:
قالبتان را تغيير دهيد و قالب ديگري نصب كنيد
كش و كوكي مرورگر را پاك كنيد و مجدد وارد سايتتان شويد و صفحه را ريفرش كنيد
در صورتيكه مشكلتان حل نشد كليه افزونه ها را غير فعال كنيد و مجدد مراحل بالا را طي كنيد
اگر در دو حالت فوق مشكلتان حل نشد باز هم مشكل به قالبتان بر ميگردد و بايد يك قالب بدون مشكل و از سايتي مطمئن دانلود كنيد
دوستان لطفا راه حلی برای رفع این مشکل ارائه بدید.... که بتونم همین سایتمو نجاتش بدم مجبور به تغییر قالب نباشم.. آیا راه حلی هست؟ یا حتما باید هاستو ریست بدم و از نوع جوملا نصب کنم و قالب دیگه ای نصب کنم؟
آیا فک میکنید با خریداری این قالب از فروشنده ها و سایتهای داخلی ایران نسخه ی سالمی از این قالب به دستم برسه؟
راه حلی برای از بین بردن ویروس های هاست هست؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-23-2013 02:36 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)