-
ایجاد چت آنلاین در سایت فقط برای کاربران حق عضویت گرفته
سلام دوستان وقت بخیر
من از سیستم حق اشتراک rsmembership استفاده می کنم . می خواستم بدونم افزونه ای برای چت انلاین وجود داره که بشه فقط افرادی که حق اشتراک خریداری کردند ازش استفاده کنن . البته نه همه اعضا . یه توضیح مختصر میدم :
من تو سایتم 3 نوع خدمات دارم مثلا " 1000 تومن ، 2000 تومن ، 3000 تومن " حالا می خوام افزونه چت آنلاین داشته باشم که فقط اون اعضایی که بیشترین حق اشتراک رو پرداخت کردن بتونن وارد چت بشن و سئوالاتشون روبپرسن و یا اینکه از آموزشهای آنلاین و ..... استفاده کنن
نمی دونم چنین افزونه ای هست یا نه ولی اگر نیست می خواستم خواهش کنم برام انجام بدین . هزینش مشکلی نداره
همچنین می خواستم بدونم افزونه ای هست که کاربرانی که حق اشتراک خریداری کردن مثلا " 1 ماهه " در پروفایلشون روزهای باقی مانده اشتراک رو نشون بده ؟ ممنون میشم پاسخ بدین
سپاس از همه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-24-2013 09:23 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
من چنین افزونه هایی ندیدم معمولا سیستم چت همگی مجانی هستند و سرویس وی ای پی ارائه نمی دن اما می تونید با استفاده از ار ممبرشیپی که دارید وضعیت کاربران پرداخت شده رو از حالت عادی به حالت ویژه و یا مشتری پس از پرداخت قرار بدید و دسترسی اونها رو برای مشاهده ماژول چت باز بذارید که عملا این کار باید به صورت دستی صورت بگیره
اما نمایش مشخصات پروفایل کاربری و روزهای باقیمانده و اطلاعات حساب کاربری هم ندیدم اما اسکریپتی کاملا فارسی چنین خصیصه ای رو مشاهده کرده ام که شاید به دردتون بخوره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)