با سلام....
من برای ارسال ایمیلهای فعال سازی و غیره از جیمیل استفاده می کنم ولی ایمیلها اسپم میشن تنظیمات dns و غیره هم چک کردم درست بود
کنترل پنل هم دایرکت ادمین هستش دسترسی root هم دارم لطفا راهنمایی بفرماید چطوری میتونم مشکلو حل کنم

با سلام....
من برای ارسال ایمیلهای فعال سازی و غیره از جیمیل استفاده می کنم ولی ایمیلها اسپم میشن تنظیمات dns و غیره هم چک کردم درست بود
کنترل پنل هم دایرکت ادمین هستش دسترسی root هم دارم لطفا راهنمایی بفرماید چطوری میتونم مشکلو حل کنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
ایمیلهایی که می فرستید اسپم می شوند ؟
یا ایمیلی که دارید استفاده می کنید اسپم بارون شده ؟
جواب اول: از عناوینی برای ایمیلها استفاده کنید که به سختی روباتهای ضد اسپم بتونن شناسایی کنند ( در حد امکان متن ایمیل رو به صورت HTML قالب بندی کنید )
جواب دوم: هیچگاه لینک ایمیل رو در سایت و صفحات قرار ندهید چون روباتهای جستجوگر به راحتی پیداشون می کنند بهترین راه بدین شکله :
info [at] mysite [dot] com
مشکل حالت اول هستش
یعنی از جیمیل برای ارسال ایمیلهای فعال سازی حساب کاربری استفاده می کنم(در جوملا smtp) ولی اسپم میشن نمیدونم چرا!!!1
متن ایمیل کجاست دقیقا؟؟
مثلا شما برای ثبت نام و یا ارسال خبرنامه و یا فعال سازی کاربر اقدام به ارسال ایمیل میکنید
در قمست مدیریت ایمیل های هاست pop3 می تونید حالت های جوابیه و فوروارد شدن ایمیل صفحات و مطالب از پیش تعیین شده رو به صورت کهای html با استفاده از ویرایشگر قرار بدید تا جلوه بهتری داشته باشه
علاقه مندی ها (Bookmarks)