-
مشکی شدن عنوان مطالب ارسالی و پشت زمینه مطالب ارسالی
با سلام خدمت مدیریت فنی جوملا و با تشکر از زحماتتون
چند وقتی است عناوین مطالب ارسالی در سایتم خاکستری شده اند و از قسمت مدیریت جوملا نتونستم مشکلمو حل کنم یادم میاد اولین باری که این اتفاق افتاد دقیقا به اشتباه قالب دیگه ای رو به شتباه در قسمت template اکسترکت کرده بودم اگر میشه راهنماییم کنید کدوم فایل template رو باید edit کنم و کجاشو؟؟؟؟؟؟
ادرس سایتم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-30-2013 10:12 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
نکته اول اینکه شما اومدین مطالب قبلی را ویرایش کردین و مطالب خودتون را توش گذاشتین، در نتیجه نام های مستعار مطالب را تغییر ندادین.
بهتره تغییر بدین.
نکته بعد اینکه
شما با ساتفاده از افزونه فایرباگ که روی فایرفاکس نصب میشه می تونید بفهمید کد عنوان مطالب در چه خطی از فایل سی اس اس هست و کد رنگ تون را تغییر بدید.
البته توی فایرباگ فقط مکان را نشونمیده و برایاعمال تغییرات باید در سورس فایل در پوشه قالب تغییرات را در پوشه مربوطه اعمال کنید.
شاد باشید
التماس دعا
-
-
خیلی ممنون از جوابتون اما مشکل اصلی من اینه که پشت زمینه مطالب ارسالی من مشکی شدن و هر کاری کردم نمیتونم تغییرشون بدم.
خیلی ممنون میشم اگر جواب سولمو بدبد مرسی
-
-

نوشته اصلی توسط
cold_boy1368
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام خدمت مدیریت فنی جوملا و با تشکر از زحماتتون
چند وقتی است عناوین مطالب ارسالی در سایتم خاکستری شده اند و از قسمت مدیریت جوملا نتونستم مشکلمو حل کنم یادم میاد اولین باری که این اتفاق افتاد دقیقا به اشتباه قالب دیگه ای رو به شتباه در قسمت template اکسترکت کرده بودم اگر میشه راهنماییم کنید کدوم فایل template رو باید edit کنم و کجاشو؟؟؟؟؟؟
ادرس سایتم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مممنون
لطفا از روی یک تصویر دقیقا نشون بدید که رنگ کدام قسمت تمایل دارید تغییر پیدا کنه .
ولی از اونجایی که گفتید خاکستری فقط لینک ها تون خاکستری بودند که میتونید از آدرس
در خط 96
قسمت color کد زیر را جایگزین color کد قبلی کنید
کد:
a:link, a:visited{
color:#777;
}
توجه داشته باشید که به جای 777 هر کد رنگی میتونید وارد کنید .
اگر رنگ قسمت دیگه مد نظرتون بود از روی یک تصویر مشخص کنید تا دقیقا خدمت تون عرض کنم چه کاری انجام بدید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)