-
خطا هنگام نصب jpupgrade
برای ارتقا از جولای 1.5 به 2.5، دنبال نصب jpupgrade بودم که به خطابرخوردم. خطای اول مربوط به این بود که سیستم نمی تونست پوشه مورد نظر خودش رو داخل component بسازه ولی بعد از ساختن دستی اون هم خطاهای زیر رو میگیره با وجود اینکه من دسترسی کاملی رو به پوشه ساخته شده دادم. لطفا راهنمایی کنید.
- فایلی که شما انتخاب نموده اید را نمیتواند کپی نماید.
- JInstaller::install: عدم موفقیت در کپی فایل: /home/reyhoocom/domains/reyhoo.com/public_html/tmp/com_jupgrade-2.5.2/com_jupgrade/site/index.html به /home/reyhoocom/domains/reyhoo.com/public_html/components/com_jupgrade/index.html
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-03-2013 08:21 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
ابتدا لایه ftp رو ست کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پیشنهاد میکنم از این افزونهئ و روش استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با استفاده از راهنمای تنظیمات لایه ftp که در بالا ارائه دادید سعی می کنم اف تی پی سایت رو تنظیم کنم ولی نکته عجیب اینکه بعد از هر دفعه ذخیره سازی دوباره قسمت فعال بودن اف تی پی رو به صورت خودکار روی "خیر" تنظیم می کنه! در حالی که فایل CONFIGURATION.PHP رو با پرمیژن 777 تعریف کردم. و نهایتا همون خطاهای قبلی رو بر می گردونه
-
-
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با راهنماییهای شما مراحل رو پیش رفتم و خطاهای قبلی دیگه دیده نشد. ولی موقع نصب پلاگین مورد نظر توی یک صفحه سفید خطا میده که
-1 - یک خطا بوجود آمده است
Unable to create target folder
این مربوط به چیه؟ خواستم پرمیژن پوشه پلاگین رو عوض کنم ولی فکر کردم شاید مشکل ایجاد کنه. لطفا راهنمایی بفرمایید.
-
-

نوشته اصلی توسط
reyhoo
با راهنماییهای شما مراحل رو پیش رفتم و خطاهای قبلی دیگه دیده نشد. ولی موقع نصب پلاگین مورد نظر توی یک صفحه سفید خطا میده که
-1 - یک خطا بوجود آمده است
Unable to create target folder
این مربوط به چیه؟ خواستم پرمیژن پوشه پلاگین رو عوض کنم ولی فکر کردم شاید مشکل ایجاد کنه. لطفا راهنمایی بفرمایید.
خوشبختانه این مرحله هم انجام شد و پلاگین رو تونستم نصب و فعال کنم. ولی الآن مشکل جدیدی بروز کرده و اون اینکه برای اجرا کردن پلاگین، باید توی منوی "کامپوننت ها" دیده بشه که این اتفاق نمی افته. در حالیکه خطایی هم موقع نصب نبوده. با نصب مجدد هم اتفاقی نیفتاد. لطفا راهنمایی بفرمایید.
-
-
سلام
در صورتی که تمایل داشته باشید میتونم با دریافت هزینه این مرحله را انجام دهم!
راهنمایی: سرورها در برخی موارد محدودیتهایی دارند که باید کانفیگ مناسبی بشوند و شده باشند تا بتوانید از جی آپگیرید به راحتی استفاده کنید ! 
به هر حال اگر خواستید با من تماس بگیرید!
من الله توفیق
-
-
نیاز به راهنمایی
خوشبختانه پلاگین رو تونستم نصب و فعال کنم. ولی الآن مشکل جدیدی بروز کرده و اون اینکه برای اجرا کردن پلاگین، باید توی منوی "کامپوننت ها" دیده بشه که این اتفاق نمی افته. در حالیکه خطایی هم موقع نصب نبوده. با نصب مجدد هم اتفاقی نیفتاد. لطفا راهنمایی بفرمایید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)